27 / 04 / 2024

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.



“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, yoğun ilgi gören Referans Bahçeşehir projesinin inşaat ve satışına da hızla devam ediyor.

Referans Bahçeşehir'de ödeme yapmak çok kolay; yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı ve peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkânı sağlanıyor.


HER ZEVKE HİTAP EDEN LÜKS DAİRELER   

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin fiyatı peşin veya banka kredili ödemelerde metrekaresi 4 bin 750 liradan başlıyor.  Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 463 konut ve 34 ticari ünitenin bulunduğu projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1’den meydana galen altı farklı tip daire seçeneği mevcut.

Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine yanıt verecek biçimde tasarlanan projede daireler 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar yükseliyor. Teraslı ve bahçeli daire seçenekleri ile de her müşteri için uygun daire Referans Bahçeşehir’de buluyor.

EĞİTİM KURUMLARINA YÜRÜME MESAFESİNDE

 
Farklı alanlarda birçok saygın eğitim kurumunun ve spor tesisinin merkezinde bulunan Referans Bahçeşehir, bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak yükseliyor. Aileler, yürüyüş mesafesinde bulunan birçok seçkin eğitim kurumuna çocuklarını güvenle, birkaç dakikada servis kullanmadan gönderme imkanına sahip olacak


SOSYAL DONATI ZENGİNİ PROJE 

Estetik tasarımı ile dikkat çeken Referans Bahçeşehir; geniş peyzajı, sosyal yaşam ve spor alanları, iki korunun tam ortasında kalan konumu ile eşsiz bir proje. Doğal ışık alan kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü, çim aktivite ve açık sinema alanı, dinlenme terasları ve peyzaj havuzları ile aile öncelikli olarak modern yaşamı müşterilerine vadediyor.  Referans Bahçeşehir’de tüm ihtiyaçların karşılanabileceği 34 adet Referans Cadde mağazaları ise site sakinlerine sadece bir asansör mesafesinde bulunuyor. İnşaatı süren proje Aralık 2021 tarihinde teslim edilecek.

 

İSTANBUL HAVALİMANINA YAKINLIĞI VE ULAŞIM AĞI ZENGİNLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR



Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında bulunan Referans Bahçeşehir, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje, Bahçeşehir’in merkezinde, TEM Otoyolu’nun hemen yanında inşa edilirken, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, İstanbul Havalimanı gibi önemli lokasyonların kesişim noktasında bulunması Referans Bahçeşehir’i şehrin en gözde projesi haline getiriyor.

 

Web: https://www.referansbahcesehir.com/


Geri Dön