27 / 04 / 2024

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Strada Bahçeşehir'de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Strada Bahçeşehir

Satış sürecinin devam ettiği  Strada Bahçeşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 50 peşinatla 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detaylar...



Mega kent İstanbul’un en gözde yaşam bölgeleri arasında bulunan Bahçeşehir’de inşa edilen Strada'da yeni bir kampanya başladı. 

Lokasyonuyla dikkat çeken ve kentten kopmadan yeşille iç içe yaşama imkanı sunan Strada Bahçeşehir'de başlatılan kampanya kapsamında yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Söz konusu proje  Akzirve Gayrimenkul  imzası ile yükseliyor.

Strada Bahçeşehir de yüzde 50 peşinatla 36 ay vade!

2 BİN 500 KONUTLUK YAŞAM ALANI

Satış sürecinin devam ettiği Strada Bahçeşehir projesinde mağaza, restoran, kafe ve dükkanlar bulunuyor. 2 bin 500 konutun yer aldığı Strada, Bahçeşehir projesinde satış süreci devam eidyor. 

Paylşaılan bilgilere göre toplam üç etaptan meydana gelen Strada Bahçeşehir projesinin 1. etabında yaşam başladı. 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı konut tiplerinin bulunduğu proje, sosyal yaşam alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Avrupa’nın en büyük havaalanı İstanbul Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta yer alan Strada projesinin Bahçeşehir Göleti’ne uzaklığı da beş dakika. 

Aktarılan detaylara göre lokasyonuyla da dikkat çeken Strada Bahçeşehir projesi okullar, hastaneler ve alışveriş merkezleri de otomobille birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor.


Web: https://www.akzirve.com/strada/

Litus İstanbul'un tamamlanması halinde değeri 4 milyar TL'ye yaklaşacak! 

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

14 yıllık borsacı açıkladı: Borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacak!


projeye sor



Geri Dön