19 / 05 / 2024

bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri

bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri

Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri kapsamında projeye ulaşmak isteyenler 444 61 71 numaralı telefonlardan ulaşım sağlayabiliyor...

Bahçetepe İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçetepe İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Akzirve Gayrimenkul'den Bahçeşehir ve Zeytinburnu'na iki yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, önümüzdeki dönemde Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda yaklaşık 870 milyon dolarlık iki yatırım gerçekleştirecek.

Büyükyalı İstanbul ve Bahçetepe İstanbul'un değerlemesi yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Bahçetepe İstanbul'un ve Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporlarını yayınladı.

BT Bahçelievler Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BT Bahçelievler Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yavuz Bilmiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Nuh Hakan Oflazer Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

Bahçetepe İstanbul'un asgari şirket payı geliri 189 milyon TL'ye çıktı!

İstanbul Başakşehir Ayazma 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul projesinin 187.157.100 TL olan asgari şirket payı toplam geliri, göre artarak 189.582.120 TL'ye çıktı.

Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin değerleme raporu yayınlandı.

bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri Haberi

bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri

Makro ile Akyapı'nın birlikte hayata geçirdiği Bahçetepe İstanbul projesi, Başakşehir'de yer alıyor. Toplamda 1.476 konuttan meydana gelen Bahçetepe İstanbul Başakşehir Evleri'nde konutlar Aralık 2014'te teslim edilecek. 


Akyapı Bahçetepe Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tiplerde sunuluyor. Yüzde 25'lik peşinatla konut sahibi olunan Bahçetepe Evleri'nin inşaatına Eylül 2012'de başlanmıştı. 


Fiyatların 158 bin TL'den başladığı Başakşehir Bahçetepe Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları,spor tesisleri, sauna bulunuyor. 


Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri kapsamında 444 61 71 numaralı telefonlardan projeye ulaşılıyor. 


Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri



Bahçetepe telefon ve iletişim bilgileri

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Telefon: 444 61 71

Kübra...