06 / 05 / 2024

Bahreyn yatırım

Bahreyn yatırım

Basra Körfezi'nde yer alan Bahreyn'de enerji, konut ve sağlık sektörlerinde önemli projeler hayata geçirilecek. Bölgede 25 bin konutun yapımı için sözleşme imzalandı.

TOBB, Bahreyn'deki iş ve yatırım forumuna çıkarma yapacak!

Bahreyn’de bugün başlayacak iş ve yatırım forumu için TOBB, Başkan Hisarcıklıoğlu önderliğinde, 250 kişilik heyetle çıkarma yapacak.

Türk iş adamları Bahreyn'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhamet Uğurcan Barman, “Bahreyn ile özellikle gıda, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde yatırım fırsatları kollanacak, yeni bir iş heyeti ile 28 Eylül’de Bahreyn’e gideceğiz” dedi.

Beyttürk İnşaat'tan Yalova'ya 25 milyon dolarlık yatırım!

Bahreyn'den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, halen Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdi. Projede 49 metrekareden 972 metrekareye varan büyüklükte 115 ofis bulunuyor.

Araplardan Bursa'ya 10 milyar doladık yatırım sinyali geldi!

Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri Körfez Bölgesi işadamlarını Bursa MÜSİAD Şubesi ağırladı. Araplardan Bursa'ya 10 milyar doladık yatırım sinyali geldi. Fuarda yeni yatırımlar da masaya yatırıldı.

Araplar Bursa'da turizm ve inşaat yatırımı peşinde!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden çok sayıda iş adamı, Bursa'da sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım peşinde...

Araplar Bursa'da yatırım için yarışıyor!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da inşaat ve sağlık turizmine yatırım yapmak istiyor!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da turizm ve inşaat yatırımı peşinde!

Suudi Arabistan, Bahreyn ve de Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Bahreyn yatırım Haberi

Bahreyn yatırım

Basra Körfezi'nde yer alan Bahreyn, irili ufaklı yaklaşık 30 adadan oluşan bir ada ülkesi. 2006'da ABD ile Serbest Ticaret Anlaşması yapan ilk Körfez Ülkesi olan Bahreyn, ihracatının yüzde 60'ını, devlet gelirlerinin yüzde 70'ini petrol ürünleri üzerinden sağlıyor. Ekonomik faaliyetlerin en önemlilerinden biri de petrolden sonra ikinci İP büyük ihraç kalemi olan güçlü alüminyum üretimi. Türkiye ile dış ticaret hacmi ise oldukça sınırlı. Geçen yıl iki ülke arasındaki ticaret 350 milyon dolar civarında olurken, Türkiye'den taşıt parçaları, demir çelik, tütün ürünleri, elektrikli makine ekipmanları ihraç ediliyor, iki ülke arasındaki ticari ilişkiler her ne kadar düşük seviyelerde ilerlese de, önümüzdeki süreçte planlanan projeler Türk iş dünyasına önemli fırsatlar sunuyor. Enerji, konut ve sağlık sektörlerinde önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Bahreyn'de 1...