17 / 05 / 2024

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri Demirhan 1 milyon TL sermaye ile 11 Haziran'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi' nde kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Coreyap İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coreyap İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Esat Yaşarlar ve Eyüp Sinanoğlu ortaklığında kuruldu.

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Demirhan, Ömer Faruk Demirhan, Yaşar Semih Demirhan ve Yılmaz Yüce ortaklığında kuruldu.

Mimar Cengiz Bektaş yaşamını yitirdi!

Türkiye'nin önde gelen mimyaşaıarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş yaşamını yitirdi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Yaşarlar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Bingöl ve Yahya Khaleel  Ibrahım Yashar ortaklığında kuruldu.

Pavilyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da Tuba Albayrak, Mirsat Bahadır, Rafet Saraylı, Arif Köseoğlu ve Esat Yaşarlar ortaklığında kuruldu. 

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Konut Batı'da yükselir!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Abdurrahman Yıldırım, bugünkü yazısında konut fiyatlarını değerlendirdi. Yıldırım, ''İnsanlar Doğu Anadolu'da doğsalar bile Batı’da yaşarlar ve konut fiyatları artar'' diye konuştu.

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri Demirhan 1 milyon TL sermaye ile 11 Haziran'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi' nde kuruldu.

Konak Tüneli'nin inşaatı ulaşımda sıkıntıya yol açtı!

Konak Tüneli 'nin köprülü kavşak bağlantısı çalışmaları, kentin yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Bahri Baba Parkı - Kemeraltı geçişinde sıkıntıya neden oldu...

BLC Yaşarlar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLC Yaşarlar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran 2014 tarihinde Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde kuruldu.

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahri Demirhan 1 milyon TL sermaye ile 11 Haziran'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Bahri Demirhan Yaşarlar İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.          -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  -Türkiyesınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...