04 / 05 / 2024

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası nerede

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası nerede

Dünya Mimarlık Festivali'nin finalistleri açıklandı. 924 adet projeden 434'ünün finale kaldı. Finale kalanlar arasında Türkiye'den Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası var. 

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Dünyanın en iyi 10 okulundan biri Kadıköy'de!

Dünya Mimarlık Festivali'nin finalistleri açıklandı. 924 adet projeden 434'ünün finale kaldı. Finale kalanlar arasında Türkiye'den Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası var. 

İzmir Karabağlar imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erden, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan 540 hektarlık Riskli Alanın yaklaşık 101.4 hektarlık kısmına ait imar uygulaması askıda...

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası'nın açılışında yaptığı konuşmada, çocuklara ne kadar iyi eğitim verilirse Türkiye'nin de geleceğinin o kadar parlak olacağını vurguladı.

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Büyük evler ekolojik bilançoyu altüst ediyor!

Zenginler dar gelirlilerden çok daha fazla enerji ve doğal kaynak tüketiyor. Bir araştırmaya göre büyük evler, otomobil seyahatleri ve uçak yolculukları ekolojik bilançoyu altüst ediyor.

Gaziantep Ekolojik Bina birçok kuruma örnek oluyor!

Amerikan Yeşil Binalar Derneği tarafından verilen LEED Platinum ve Türkiye'deki ilk ve tek Almanya Pasif Ev Enstitüsünün verdiği “Pasif Ev” sertifikalarına sahip olan Gaziantep Ekolojik Bina konusu uzmanlarının da ilgi odağı haline geldi.

Karabağlar kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Cennetçeşme, Salih Omurtak, Bahriye Üçok, Limontepe, Ali Fuat Erdem, Umut, Gazi, Özgür, Yüzbaşı Şerafettin ve Devrim Mahallelerini kapsayan imar planı askıya çıktı...

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi için alt yapı çalışması yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bahriye Üçok Salonu'ndakı çalıstayda bilgilerini aktardı

Edirne Huzurevi'nde yangın!

Edirne Bahriye Üçok Caddesi üzerinde yaşlıların kaldığı binanın 2. katındaki bir odada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Yemek saati olması faciayı önledi.

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

İzmirgaz'ın Karşıyaka abone merkezi taşındı!

İzmirgaz Karşıyaka abone merkezi, artık Bahriye Üçok Bulvarı'na hizmet verecek. Ulaşım ve büyüklük açısından eski merkeze göre daha iyi şartlar sağlayacak yeni merkez, Karşıyakalılar başta olmak üzere İzmirlilerin hizmetine açıldı.

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası nerede Haberi

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası nerede

15-17 Kasım'da Berlin'de gerçekleşecek Dünya Mimarlık Festivali'nin finalistleri açıklandı. Toplam 924 adet projeden 434'ünün finale kaldığı ödül programında, okul kategorisinde Türkiye'den Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası var. 

Kadıköy Belediyesi'nin geçen yıl hizmete açtığı ve Türkiye'nin ilk ekolojik yuvası olma özelliği taşıyan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası'nda ortalama metrekare 25 -30 metrekarelik beş sınıf bulunuyor.  Ekonomist Dergisi'nin haberine göre yuvada 3- 6 yaş arası 110 çocuk hizmet alıyor.  

Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası...