15 / 05 / 2024

Bakanlar Kurulu TEİAŞ kamulaştırma kararı Resmi Gazetede çıktı mı

Bakanlar Kurulu TEİAŞ kamulaştırma kararı Resmi Gazetede çıktı mı

Bakanlar Kurulu'nun 154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi için TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Kiracı esnafın gözü, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararda!

İki milyon esnaf, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanacak kararı bekliyor. Esnaf, kira desteği, kredi borçlarının faizinin kaldırılarak 1 yıl ertelenmesi ve çalışanlara asgari ücret gibi taleplerde bulunmuştu.

İmar barışı Bakanlar Kurulu’nda kabul edildi!

Başbakan Binali Yıldırım, kamuoyunda açıklandığı günden bu yana ilgiyle karşılanan ve Bakanlar Kurulu’nda dün kabul edilen İmar Barışı düzenlemesinin detaylarını anlattı.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Tapu harcı binde 15'e indirildi! İşte Bakanlar Kurulu Kararı!

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen düzenlemeyle tapu harcı yetkisi Bakanlar Kurulu'na verilmişti. Kurul tapu harcını binde 15'e indirdi. İşte Bakanlar Kurulu Kararı..

Tapu harcı Bakanlar Kurulu kararı 2017!

Bakanlar Kurulu yetkisini kullanarak tapu harcında binde 5 oranında indirim yaptı. İşte tapu harcı Bakanlar Kurulu kararı tam metni..

65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı 65. Hükümet'in Bakanlar Kurulu listesini açıkladı. İşte 65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi...

Kidsmall Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kidsmall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidsmall Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Kidsmall AVM bayramda kaçta açılır? İşte Kidsmall AVM bayram mesaisi.

Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Mesa Studio Plaza AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Mesa Studio Plaza AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Mesa Studio Plaza bayramda kaça kadar açık? Mesa Studio Plaza bayramda kaçta açılacak?

Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Merkez Kayaşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Merkez Kayaşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Merkez Kayaşehir bayramda kaça kadar açık? Merkez Kayaşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Kentpark Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kentpark Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kentpark Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Meridyen AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Meridyen AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Meridyen AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak? Meridyen Alışveriş Merkezi bayramda kaça kadar açık?

Kent Meydanı AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Kent Meydanı AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Kent Meydanı AVM bayramda kaçta açılacak? Kent Meydanı AVM bayramda kaça kadar açık?

Bakanlar Kurulu TEİAŞ kamulaştırma kararı Resmi Gazetede çıktı mı Haberi

Bakanlar Kurulu TEİAŞ kamulaştırma kararı Resmi Gazetede çıktı mı

Bakanlar Kurulu, 154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi için TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapılacak arsaların ada ve parsellerini açıkladı. İşte Bakanlar Kurulu'nun bugünkü (24 Mayıs 2014 Cumartesi tarih ve 29009 sayılı) Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/6350


"Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 22/4/2014 tarihli ve 631 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır."


TEİAŞ...