04 / 05 / 2024

bakanlık arsa tahsisi

bakanlık arsa tahsisi

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Martı GYO'ya 45 yıllık arsa tahsisi!

Martı GYO tarafından Muğla Ortaca'da 79 bin 81,51 metrekare yüzölçümlü orman vasıflı taşınmazın üzerinde 496 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyü yapılmak amacıyla 2 Eylül 1997 tarihinde 45 yıl süreyle Martı Otel İşletmeleri A.Ş. lehine kesin tahsisi yapıldı. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Bakanlık konut stokunu eritmek için data topluyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, konut stoklarını eritmek üzerine yeni bir çalışma başlattı. Bakanlık, sektörden stoklarla ilgili data topluyor.

Uzunköprü OSB'de arsa tahsisi yüzde 20 indirimli!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde hayata geçirilen Uzunköprü OSB projesinde arsa tahsisi bedeli indirimi yüzde 20 artırıldı. Bu kapsamda, yatırımcılara yüzde 60 hibe desteği sağlanıyor.

Sanayiciye bedelsiz arsa tahsisi 200 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıkladığı "OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi" uygulamasıyla, yaklaşık 200 bin kişiye ilave istihdam sağlanacağı düşünülüyor.

OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca hazırlanan OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamının genişletilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu karar ile birlikte OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi. 

Bornova Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı’na arsa tahsisi!

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi 498, 707 ve 719 sokaklar arasında bulunan ve imar planında yol, yeşil alan ile ilkokul olarak görülen 3 bin 500 metrekarelik arsası, Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sabiha Gökçen'in raylı sistem ve metrosunu Bakanlık yapacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Sabiha Gökçen'e raylı sistem ve metroyu Bakanlık yapacak. 

Bakanlık sayımızın azalmasıyla kazanılan binaları değerlendirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlık sayımızın 16'ya düşmesiyle birlikte kazanılan binaları değerlendirdik, planlaması yapıldı. Bundan böyle kiracı olan yerlerin tamamından çıkmak suretiyle onları buralara taşıyarak buradan da çok ciddi bir tasarrufta bulunduk." dedi.

bakanlık arsa tahsisi Haberi

bakanlık arsa tahsisi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Metal Expo Fuarı'nın açılışına katıldı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, açılışta konuşan Büyükdere "Filyos’u yaptık, 10 milyon metrekarenin üzerinde alan var kimse gelmiyor. Bandırmayı yaptık, gelmiyorlar. Bakanlık olarak çelik endüstrisinin haketen arkasında duruyoruz." dedi.

11 Eylül’de gerçekleşen fuarın resmi açılışı bugün düzenlendi. İstanbul Fuar Merkezi’nde 9. Ve 10. Salonlarda yapılan açılış kurdelesini Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ve sektör temsilcileri beraber kestiler.

‘EKONOMİDE NORMALLEŞME BAŞLADI’

Fuarın açılışında önemli açıklamalarda bulunan Metal Expo İcra Kurulu Başkanı Barış Göktürk, “Çelik Medeniyettir” diye konuşarak “Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz Metal Expo fuarına hepiniz hoş geldiniz. Geçen yıl burada İtalya delegasyonu var. Bu yıl ise Polonya… Bir ülkede kullanılan çelik miktarı ne kadar katma değerliyse, o ülkede medeniyetin ne...