28 / 04 / 2024

Bakanlık devir teslim töreni

Bakanlık devir teslim töreni

Fikri Işık, Nihat Ergün'ün başlattığı veya yürüttüğü tüm projelerin sonuçlanması için gayret göstereceklerini belirterek, "Ümit ediyorum önümüzdeki süreçte ülkemizin geleceğine damga vuracak yeni projeleri de hayata geçireceğiz" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, görevi Cahit Turhan'dan devraldı. Karaismailoğlu, düzenlenen devir teslim töreninde, "Önümüzde çok önemli, bütün dünyada ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var" dedi...

İBB'de devir teslim töreni yarın gerçekleştirilecek!

İstanbul Valiliği, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi devir teslim töreni, İBB Başkanlığı Saraçhane binasında 27 Haziran Perşembe günü saat 18.30'da gerçekleştirilecektir" şeklinde açıklama yaptı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sabiha Gökçen'in raylı sistem ve metrosunu Bakanlık yapacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Sabiha Gökçen'e raylı sistem ve metroyu Bakanlık yapacak. 

Bakanlık sayımızın azalmasıyla kazanılan binaları değerlendirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlık sayımızın 16'ya düşmesiyle birlikte kazanılan binaları değerlendirdik, planlaması yapıldı. Bundan böyle kiracı olan yerlerin tamamından çıkmak suretiyle onları buralara taşıyarak buradan da çok ciddi bir tasarrufta bulunduk." dedi.

Kamu binaları Bakanlıkça hazırlanan rehbere göre yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı genelgesine göre kamu binaları Bakanlıkça hazırlanan Kamu Binaları Standartları Rehberi'ne göre yapılacak..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda devir teslim!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine başlayan Murat Kurum, görevi Bakan Mehmet Özhaseki'den devraldı…

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

Bakanlık'tan 667 yapı denetim firmasına 2,1 milyon TL ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık tarafından inşaat denetimlerini yapan bin 667 yapı denetim kuruluşundan, işlemlerinde aykırılık tespit edilenlere Temmuz'a kadar 2 milyon 148 bin 240 lira tutarında cezai işlem uygulandığını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni bugün!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, makamını Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'a devredecek. Devir Teslim Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası'nda bugün saat 16:30'da gerçekleşecek.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek!

Mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getiren Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek...

Tarım arazilerinin satış ve kiralama işlemlerini Bakanlık yapacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik gereğince gerçek ve tüzel kişilere ait olan tarımsal arazilerin satış ve kiralama işlemleri Bakanlıkça yapılacak..

Bakanlık devir teslim töreni Haberi

Bakanlık devir teslim töreni



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, eski Bakan Nihat Ergün'ün başlattığı veya yürüttüğü tüm projelerin sonuçlanması için gayret göstereceklerini belirterek, "Ümit ediyorum önümüzdeki süreçte ülkemizin geleceğine damga vuracak yeni projeleri de hayata geçireceğiz" dedi.


Işık, Bakanlıktaki devir teslim töreninin ardından ilk röportajını Anadolu Ajansına verdi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Işık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bu görevi kendisine layık gördüğü için teşekkür etti. 


"Benim siyasette iki temel düsturum var. Görev istenmez, verilir. İkincisi de siyasette bir yere gelmek önemli değil, bir yere layık görülmek önemlidir" diyen Işık, bu göreve layık görülmüş olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.


Bugün devir teslim yapan bakanlar arasında en şanslı bakan olarak kendisini gördüğünü dile getiren Işık, şunları kaydetti: 


"Bakanlığımızı, Türkiye'nin geleceği açısından stratejik önemde bir bakanlık olarak görüyorum....