30 / 04 / 2024

bakıköyde satılık arsalar

bakıköyde satılık arsalar

İstanbul İli Bakırköy İlçesi'nde bulunan arsa Bakırköy 18.İcra Dairesi tarafından 16 Kasım 2015 günü saat 14.00 ile 14:10 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İstanbul'un 2 ilçesinde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kartal ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor! İhalesi 2 Ağustos'ta! 

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor. Arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Antalya Kumluca'da 7 arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent Mahallesi'nde yer alan 7 arsa satılıyor. Arsaların fiyatları belli oldu. İşte detaylar...

Kayseri'de 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde bulunan 50 konutu açık artırma usulü ile satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. 

Ankara Büyükşehir'den satılık 24 arsa! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 47.8 milyon TL'ye satılık 118 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Çatalca, Esenler, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli ilçelerinde bulunan Hazine'ye ait taşınmazlar 47 milyon 766 bin 345 TL'ye satılıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 74 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İstanbul ili, Arnavutköy, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Küçükçekmece ve Şişli İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait taşınmazlar 32 milyon 515 bin 724 TL'ye satılıyor. 

Nef City 82'de 652 TL'den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Nef Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli yepyeni bir şehir kuruyor. 2,5 milyon metrekarelik proje alanında arsalar, parsel ve hisse olarak satılıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 43 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 14 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsaları ihale ile satılıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

bakıköyde satılık arsalar Haberi

bakıköyde satılık arsalar

İstanbul Bakırköy'de bulunan arsa 28 milyon 178 bin TL bedelle Bakırköy 18.İcra Dairesi tarafınca satışa çıkacak.



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Tapu Kaydı: İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mah. E:Florya Çiftliği Y:Edirne Topkapı A Mevkii, 949 Ada, 108 Parsel, 8.051,00 m2 yüzölçümlü, Tarla nitelikli taşınmaz.


Özellikleri: Satışa ilişkin dosyada mevcut24/04/2015 tarihli bilirkişi raporuna göre "Satışa konu taşınmaz Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi, Zümrütyuva mevkiinde, tapunun 949 ada, 108 parsel numarasında kayıtlı 8.051,00 m2 miktarlı tarla vasıflı taşınmazın tamamı niteliğindedir. E-5 Karayolu Yeni açılmakta olan Güney Yan Yol' un güneyinde, Sirkeci Halkalı Demiryolu Hattının doğusunda yer alan ve tamamı 8.051,00 m2 alana sahip tarla, kısmen E-5 Karayolu ve Yan Yol Alanında kalmakta olup, yol alanında kalan kısmı dışındaki bölümü boş tarla vasfında, üzerinde bir adet enerji...