15 / 05 / 2024

bakırcılar çarşısı son durum

bakırcılar çarşısı son durum

İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşı'nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme projesi hazırladı.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Evde bakım maaşları için son dakika Haziran 2023 şoku geldi! Ödemeler artık resmen böyle yapılacak! Hemen bakın!

Evde bakım maaşları için son dakika Haziran 2023 şoku geldi... Ödemeler artık resmen böyle yapılacak... Hemen bakın...

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde kan kaybediyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken yatırımcılar gördükleri rakamlara inanamıyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Hemen bakın!  2 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Kurumlar vergisi mükelleflerinin sayısı son 5 yılda yaklaşık yüzde 39 arttı!

Sermaye şirketleri, kooperatifler, iktisadi kamu kuruluşları, dernek veya vakıflara ait iktisadi işletmeler ile iş ortaklıklarının kazançlarının tabi olduğu kurumlar vergisi mükellef sayısı son 5 yılda yüzde 38,6 artarak ağustos ayı itibarıyla 1 milyon 35 bin 976'ya yükseldi. İşte haberin detayları…

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

bakırcılar çarşısı son durum Haberi

bakırcılar çarşısı son durum

Şehrin bir çok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, benzer çalışmayı Bakırcılar Çarşısı’nda da yapacak. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bakırcılar Çarşısı’nda giderek yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bölge esnafıyla görüş alış verişinde bulundu. İzmit’in kültür turizm şehri olması için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Doğan, "Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme projesi hazırlanarak onay için Estetik Kurulu’na gönderildi. Proje kapsamında sokaktaki dükkânların tabelalar değişecek, bina cephelerinin sıva tadilatları yapılarak krem rengi boyanacak, klimalar kapatılacak. Sokak aydınlatmalarının da takılmasıyla sokak tarihi dokusunu koruyarak Bakırcılar Çarşısı kimliği içerisinde sade ve şık bir görünüme kavuşacak” dedi. Projenin tamamlandığını ve estetik kuruldan onay beklediklerini belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “teknik ekibimizle birlikte yerinde incelemelerde bulunarak esnaflara proje hakkında bilgi verdik. Proje...