27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılım sağlamasıyla geçtiğimiz gün Malatya’da yapılan incelemelerde Malatya'ya dair yeni kararlar verildi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre merakla beklenen Malatya Çarşı merkezinin planının son hali karara bağlandı.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre buna göre, ilk etapta paylaşılmış olan projeye yeni alanların da dahil edilmesi kararı da çıkmış oldu. Yani Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde yapılacak alan daha da genişlemiş oldu.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

ANA DAMARLAR EMLAK KONUT GYO'YA TESLİM EDİLDİ

Malatya Gerçek gazetesinin aktardığı detaylara göre AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan sosyal medya hesabı üzerinden verilen kararlara dair bilgilendirmeler paylaştı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan inşaatların bir taraftan Çevre Yolu hattında bulunan Bakırcılar Çarşısı bölgesi ve Niyazi Mısri bölgesinde, bir yandan da İnönü Caddesi, Vilayet'in arka tarafında Saray mahallesi ve Fuzuli bölgesini de için bulunan bir geniş bölgede eş anlı olarak başlatılması kararını açıkladı.

MALATYA’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM HIZ KAZANIYOR

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre hızlı bir biçimde ve eşanlı olarak yürütülecek faaliyetlerde kaba inşaatların tamamlanmasından sonra Malatya mimarisi ve dokusuna uygun bir estetik mimari oluşturularak inşaatların ince işçiliklerinin uygulanacağını dile getiren Babacan önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İnşaatların mümkün olan en kısa zamanda tamamlanması için Sayın Bakanımız her türlü kaynak aktarımının sağlanacağını özellikle kaydetti. Ayrıca beraberinde, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki konut planlaması ve rezerv alanlar üzerinden kentsel dönüşüm ve yerinde dönüşüme dair planlamayı da detaylı bir şekilde konuştuk. Burada da süreç hızlanıyor.” 

 

Depremin yaralarını sarmak için sağlanan dış finansman 2,4 milyar dolara ulaştı!

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!


Geri Dön