03 / 05 / 2024

bakırköy 46da satışlar devam ediyor mu

bakırköy 46da satışlar devam ediyor mu

Projenin temel aşamasında durdurulduğunu söyleyenAğaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, " O zamana kadar daire alanları topladım. Sözleşmeyi iptal etmek isteyenlerin paralarını ödeyeceğimi söyledim " dedi

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

TCDD'den Bakırköy'de satılık dükkan!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan dükkan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Kasım 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Ofis Karat Bakırköy satışta!

Doğumevi arsasında yükselecek modern ofis projesi Ofis Karat Bakırköy'ün satışları başladı. Emlak Konut GYO güvencesindeki proje, iş hayatının tüm gereksinimlerini karşılayacak.

Ofis Karat Bakırköy 940 bin TL'ye yarın satışta!

Toplam 72 ofis, 17 cadde dükkanından oluşan Ofis Karat Bakırköy'de satışlar yarın başlıyor. Ofis Karat Bakırköy'de ofis fiyatları 940 bin TL'den başlıyor.

bakırköy 46da satışlar devam ediyor mu Haberi

bakırköy 46da satışlar devam ediyor mu


Ali Ağaoğlu, 'Bakırköy 46 Projesi'nin durdurulma sürecini şöyle anlattı: "Sanayi arsasıydı. 

Almadan önce Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a 'İmara açılabilir mi?' diye sordum: 'Tabii' dedi. Arsayı alıp imar için bekledim, îki yıl onay çıkmadı. Başbakan'a (Tayyip Erdoğan) şikayet ettim. 

Ardından bakanlığa başvurdum. 

Bunun için de gözaltına aldılar." Yüzde 90'ı vazgeçti Projenin temel aşamasında durdurulduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, "O zamana kadar daire alanları topladım. Sözleşmeyi iptal etmek isteyenlerin paralarını ödeyeceğimi söyledim. Yüzde 90'ı vazgeçti ve aynı gün ödedim. Oradaki imar planı en masum imar planıdır. 

İmar 2.5 emsaldir ve bunun dışma çıkılmamıştır. Yükseklik izni 70 metre. 

Projemizde de 70 metre"...