27 / 04 / 2024

Bakırköy gayrimenkul satışı

Bakırköy gayrimenkul satışı

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 150 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Bakırköy'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık konut!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy'de 20 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Cevizlik Mahallesi 71 ada, 51 parsel, 382,10 metrekare yüzölçümlü restaurant nitelikli taşınmazı 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy'de 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Bakırköy Sulh Mahkemesi, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 380 bin 200 TL olarak belirlendi.

TCDD'den Bakırköy'de satılık dükkan!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan dükkan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Kasım 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 650 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 6 Eylül 2018 olarak belirlendi.

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul'ün!

CarrefourSa Maltepe 835 milyon TL + KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi'ye satıldı....

Bakırköy'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy gayrimenkul satışı Haberi

Bakırköy gayrimenkul satışı

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul icradan satışa sunuluyor. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri: Satışa ilişkin dosyada mevcut Bakırköy 5. İcra Hukuk Mahkemesi Hakimliğinin 2017/8 Esas sayılı dosyasından yaptırılan 15/03/2017 tarihli bilirkişi raporuna göre " Satışa konu taşınmaz, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi, Mehmet Gergeli Sokak Demet Apartmanı No:2/2 adresinde ve tapunun 252 ada, 47 parseli teşkil eden 1.022,00m2 arsa üzerinde ayrık nizamda 1. sımf malzeme ve işçilikle betonarme karkas tarzda inşa edilmiş bulunan 2.Bodrum kat+1.Bodrum kat+ Zemin kat+ 1.Normal kat + ÇAP piyesi katından ibaret binanın 1. normal katında yer alan 1. kat 16/80 arsa paylı (8) Nolu...