14 / 05 / 2024

bakırköy göçük

bakırköy göçük

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu.

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

TCDD'den Bakırköy'de satılık dükkan!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan dükkan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Kasım 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy'e Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi geliyor!

Bu sene içerisinde tamamlanarak halka açılması planlanan Bakırköy Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi için 22 Mart'ta ihale yapılacak..

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Bakırköy Geriatri Merkezi'nin temeli atıldı!

Türk Kızılayı'nın Bakırköy'de inşa edilecek Geriatri Merkezi için ilk adım atıldı. Temel atma törenine Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, bağışçı Niyazi Mete katıldı.

Ak Proje'den Bakırköy ve Küçükçekmece'ye 1.572 konut!

Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de iki yeni proje inşa edecek. Projelerde toplam 1.572 konut yer alacak.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

bakırköy göçük Haberi

bakırköy göçük

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu. Olayda yaralı ve can kaybı yaşanmazken 5 otomobilde maddi hasar meydana geldi.


Olay, saat 02.30 sıralarında Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Akatlar Sokak üzerindeki bir binanın otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam eden kar nedeniyle istinat duvarı çöktü. Çöken duvar üzerinde kar biriken otoparkın çatısına da düşerek 5 otomobile zarar verdi. Biriken karın ağırlığına dayanamayan otopark çatısı, büyük bir gürültüyle araçların üzerine çöktü. Çökme sonucunda bazı araçların ön ve arka camları patladı. Can kaybının ve yaralanmanın olmadığı olayda, 5 araçta maddi hasar meydana geldi.


Büyük bir gürültüyle çöken çatının ardından...