29 / 07 / 2024

Bakırköy patlama oldu

Bakırköy patlama oldu

İstanbul'da, Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Hareket Ordusu Caddesi'nde patlama meydana geldi. İstanbul'da, Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Hareket Ordusu Caddesi'nde bulunan bir çöp kutusunda meydana gelen patlama sonucu 1 kişi yaralandı.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisine 2 firma talip oldu!

Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin yer aldığı İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 2 firma talip oldu.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Dubaili yatırımcıdan Karat Bakırköy'de 25 milyon TL’lik yatırım!

Dubai kökenli bir yatırımcı grup Ofis Karat Bakırköy projesinden geçtiğimiz hafta 4 adet dükkan ile büyük metrekareli 2 ofis satın aldı. Projeden 25 milyon TL'lik alımın söz konusu oldu.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Bakırköy'de olmayan projenin temeli mi atıldı?

Bakırköy Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na törenle temelini attırdığı 4 projenin onaylarının alınmadığı ve ihalesinin yapılmadığı ortaya çıktı. Hatta arsalardan birinin İl Spor Müdürlüğü’ne ait olduğu iddia edildi.

Bakırköy'deki konutların yüzde 60'ı depreme dayanıksız!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ilçedeki binaların yaş ortalamasının 47 olduğunu söyledi ve ekledi: “Maalesef binalarımızı yüzde 60'ı depreme dayanıksız ve ağır hasarlı. Mutlaka Bakırköy'ün bir an önce güvenilir konutlara ulaşması gerektiğinin bilincindeyiz.''dedi.

Bakırköy patlama oldu Haberi

Bakırköy patlama oldu

İstanbul'da,  Bakırköy Yeşilköy Mahallesi Hareket Ordusu Caddesi'nde bulunan bir çöp kutusunda meydana gelen patlama sonucu 1 kişi yaralandı.

Patlamada yaralanan kişinin çöplerden kağıt toplayan Murat Kayman olduğu belirlendi. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Patlamaya ilk belirlemeye göre çöpe atılan havai fişek kutusundaki barutun neden olduğu kaydedildi. Olay yerine gelen bomba uzmanı ekiplerin çalışması devam...