06 / 05 / 2024

Bakırköy Referans Rezidans

Bakırköy Referans Rezidans

1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinin yer aldığı Referans Bakırköy projesinde daireler 702 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Çevre ve Şehircilik'ten Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakırköy Ruh ve Sinir Sağlığı Hastanesi'nin de yer aldığı arsaya imar planı hakkında açıklama da bulundu. Bakanlık, alana rezidans, alışveriş merkezi gibi yapıların yapılmayacağını açıkladı.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi ihalesi 3 Ekim'de!

İstanbul, Bakırköy'de üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında kalan Kartaltepe Mahallesi'ndeki 23 bin metrekarelik parsele yapılacak gençlik merkezi için İstanbul Belediyesi 3 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları!

Pruva 34 Rezidans Bakırköy ev fiyatları KDV hariç 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Pruva 34 Rezidans projesi Bakırköy sahil hattında yükseliyor...

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy Pruva 34 Residence teslim tarihi!

Bakırköy Pruva 34 Residence projesinde rezidans, otel ve apart otel alanları yer alıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de 4+1 fiyatları 5,5 milyon liradan başlıyor...

Bakırköy'deki deprem toplanma alanı imara mı açıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin imara açtığı Bakırköy’deki arazi; üniversite, AVM, rezidans ve otellerin tam ortasında bulunuyor. 1/100 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı’nda parsel kısmen “Kentsel ve Bölgesel Yeşil ve Spor Alanı” fonksiyonunda kalıyor.

Bakırköy City Rezidans satış ofisi!

Bakırköy City Rezidans projesinde satış fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Denize hakim konumda yükselen Bakırköy City projesinde 36 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Bakırköy Referans Rezidans Haberi

Bakırköy Referans Rezidans

Dairelerin 120 bin TL kazanç sağladığı Referans Bakırköy, İstanbul Bakırköy Osmaniye'de Biskon Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje, 157 daireden meydana geliyor.


13 bin metrekare arsa alanına sahip Bakırköy Referans, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 97 home ofisin de yer aldığı projede, yüzde 25 peşinat veriyor. Kalan bedel banka kredisi ile 120 ay vadelendiriliyor. Yüzde 50 peşinat verildiğinde ise kalan tutar firma bünyesinde 24 vade farksız taksitlendiriliyor.


Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sağlanan Bakırköy Referans Rezidans'ta; güneşlenme terasları, açık yüzme havuzu ve spor alanları, Türk hamamı, sauna, kafeler, kreş, kapalı yüzme havuzu yer alıyor.


Teslimlerin 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği Referans Bakırköy Evleri'nde; 2+1'ler 731 bin TL ile 920 bin TL, 3+1'ler 702 bin TL ile 1...