29 / 04 / 2024

Bakırköy Sahilyolu çalışma

Bakırköy Sahilyolu çalışma

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde haklarını arıyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşte mağdurların yaptığı o açıklama...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Bakırköy Carousel AVM'de imar tartışması!

Yıllardır AVM olarak hizmet veren Bakırköy Carousel AVM binasının ön tarafına çıkma kafeler yapılmaya başlandı. Bitmek üzere olan ve anayola kadar yaklaşan inşaat çalışması için imar tartışması da başlamış durumda.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Central Park Bakırköy satış fiyatları!

Central Park Bakırköy satış fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ağaoğlu İnşaat'ın projesi Central Park Bakırköy'de 1.155 daire ve 12 villa yer alıyor...

Ağaoğlu Bakırköy Central Park teslim tarihi!

Ağaoğlu Bakırköy Central Park Evleri'nde daire fiyatları 976 bin TL'den başlayarak değişiyor. Central Park Bakırköy projesinde 1+1'den, 7+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Bakırköy Pruva 34 Residence teslim tarihi!

Bakırköy Pruva 34 Residence projesinde rezidans, otel ve apart otel alanları yer alıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de 4+1 fiyatları 5,5 milyon liradan başlıyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda banka kredisiyle ödeme fırsatı!

Zaman ve Mekan Yapı imzasıyla yükselen projede daire tipleri 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandı. Ataköy Marina'nın karşısında yükselen Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor.

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 5+2'ler 850 bin TL'den başlıyor!

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. 1 adet kalan 135 metrekarelik 3+1 bahçeli daire 750 bin TL'den satışa sunuluyor.

Ali Rıza Akyüz: Bakırköy'ün imar planlarını İBB yapsın!

CHP Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz, Bakırköy’de çeşitli bakanlıkların imar çalışmaları yaptığını belirterek, 'Bakırköy’de ne olacak bilmiyoruz. Birileri Ankara’dan gelip Bakırköy’ü planlamasın. İmar planlarını İBB yapsın' diye konuştu.

Bakırköy Sahilyolu çalışma Haberi

Bakırköy Sahilyolu çalışma


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak.


·  6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı: 10 Şubat 2016-Çarşamba günü (yarın) başlayacak.


·  Bakırköy-Sirkeci yönünde Bakırköy-Çırpıcı Deresi arasında yapılacak olan Birinci Etabın 9 Nisan 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor.


·  Birinci Etap çalışmada Bakırköy-Sirkeci yönünde akan iki şeritli yol trafiğe kapatılacak ve bu yöndeki trafik akışı mevcut Tercihli (Transit) Yola aktarılacaktır.


·  Çalışmalar sırasında tüm sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaretlerine ve hız limitlerine uymaları gerekmektedir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı/Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar trafik akışını etkilemeden tamamlanacaktır.



İBB


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) sahil yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için yol...