08 / 05 / 2024

Bakırköy sakızağacı su kesintisi 11 kasım 2014

Bakırköy sakızağacı su kesintisi 11 kasım 2014

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Sakızağacı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Bakırköy'de 7 mahalleyi dönüştürecek imar planı reddedildi!

Bakırköy'ün birinci derece deprem bölgesinde yer alan Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba mahalleleri ile Zeytinlik, Cevizlik, Yenimahalle ve Sakızağacı mahallelerinin kentsel dönüşüm planları reddedildi...

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hadara İnşaat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Chadı Abdulsalam ve Mhd Hıcham Abdulsalam ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi'nde kuruldu.

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foretaş İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Saylağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Ali Rıza Akyüz: Bakırköy'ün imar planlarını İBB yapsın!

CHP Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz, Bakırköy’de çeşitli bakanlıkların imar çalışmaları yaptığını belirterek, 'Bakırköy’de ne olacak bilmiyoruz. Birileri Ankara’dan gelip Bakırköy’ü planlamasın. İmar planlarını İBB yapsın' diye konuştu.

Oluşum Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşum Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Selman İlhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi 'nde kuruldu.

1946 yılında Bakırköy'ün imar planı hazırlanmış!

1946 yılında Prost tarafından hazırlanan Bakırköy'ün imar planı Belediye İmar Müdürlüğü'nce tanzim edilerek yürürlüğe girecekmiş. O yıllarda Bakırköy'ün en büyük problemi olarak görülen su problemi de halledilecekmiş.

Akçaylı İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaylı İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Saim Akçaylı tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi, Cevizli Yalı Sokak'ta kuruldu.

Sakyol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Sakyol İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Nevzat Sak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Bakırköy'de kentsel dönüşüme onay çıkmadı!

Bakırköy Belediyesi'nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin 'kentsel dönüşüm ve gelişim' alanı ilan edilmesi talebine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden izin çıkmadı.

Alzaned İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alzaned İnşaat Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Bakırköy Sakızağacı Mahallesi'nde, Ahmed. Emhemed Ben. Mammar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Bakırköy su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Şenlikköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy sakızağacı su kesintisi 11 kasım 2014 Haberi

Bakırköy sakızağacı su kesintisi 11 kasım 2014


İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Sakızağacı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 11 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 


Arıza Tarihi : 2014-11-11 11:25:25

Arıza Yeri : BAKIRKÖY

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : SAKIZAĞACI MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 11.11.2014 tarihinde saat 15:00 civarı bitirilmesi...