16 / 05 / 2024

bakırköy şenlikköy atatürk parkındaki çalışmalar bitti mi

bakırköy şenlikköy atatürk parkındaki çalışmalar bitti mi

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy İlçesi Şenlikköy Mahallesi’nde toplam 3 bin 16 metrekare alan üzerine kurulu olan Atatürk Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen yenileme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Bakırköy Şenlikköy 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi 276 ada 13 parsel, 1241 ada 1 ve 2 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Şenlikköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, 74 pafta, 278 ada, yeni: 159 (eski: 55, 92, 93 ve 153 parseller) sayılı parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Bakırköy'deki askeri araziyi 232 milyon TL’ye satıyor!

TOKİ, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan eski askeri araziyi satışa çıkardı. Atatürk Havalimanı'nın hemen yanında bulunan arsa için 232 milyon TL isteniyor.

Bakırköy'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

Pınar Ünsal'dan Bakırköy Atatürk Spor Köyü açıklaması!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman arasındaki anlaşma ile Beşiktaş’a devredilmesi planlanan Yaşamköy Tesisleri, Bakırköy halkı ve CHP İl Yönetim Kurulunun yoğun tepkileri sonucu Bakırköy Belediyesi'nin denetiminde kaldı.

Bakırköy Atatürk Spor Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması ertelendi!

Galatasaray Kulübü tarafından da mülk olarak istenen Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nün Beşiktaş'a kiralanması rafa kaldırıldı. Yıllık 87 bin TL gelir elde eden tesisin kiralanma tarihi ertelendi.

Beşiktaş'a Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü'nü kullanma hakkı verilmedi!

Beşiktaş Kulübü'nün, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkını 10 yıl için almasını öngören protokol CHP engeline takıldı.

Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri Beşiktaş'ın!

Beşiktaş Kulübü, Bakırköy Atatürk Yaşam Köyü Tesisleri'nin üst kullanım hakkının 10 yıllığına alınacağını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Bakırköy Belediye Başkanlığı ile bu konuda mutabakata varıldığı bildirildi.

Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş'a devredildi!

Beşiktaş'a 14. lig şampiyonluğunu getirmesine kesin gözüyle bakılan başkan Fikret Orman, diğer taraftan siyah beyazlı kulübe yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü, Beşiktaş Kulübü'ne devredildi.

Bakırköy Şenlikköy imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi, 276 Ada 3 parsel, 297 Ada 13,34,41 Parsellere İlişkin 1/5000 ve 1/1000'lik imar planı değişikliği askıya çıktı...

Bakırköy Şenlikköy imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi, 953 ada, 87 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği yarın askıdan iniyor.

bakırköy şenlikköy atatürk parkındaki çalışmalar bitti mi Haberi

bakırköy şenlikköy atatürk parkındaki çalışmalar bitti mi


Bakırköy Belediyesi'nin açıklaması şöyle; 


"Bakırköy Şenlikköy Mahallesi’nde 3 bin 16 metrekare alan üzerine kurulu olan Atatürk Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yürütülen yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. 

 

Bin 543 metrekare yeşil alan tamamen yenilenmiş ve mevsimlik çiçeklerle renklendirilmiştir. 483 metrekare kauçuk alan yenilenerek parka 1 adet mini futbol sahası kazandırılmış, çocuk oyun grupları ve spor aletleri...