09 / 05 / 2024

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi kimin

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi kimin

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi bugün Kadir Bakır tarafından Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tunç Şatıroğlu'ndan son dakika dolar analizi! Grafiği işaret ederek bakın ne dedi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten yaptığı dolar grafiği paylaşımında dolardaki yükselişi işaret ederek ''Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım'' dedi. Takipçilerden ise yüzlerce yorum geldi.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan bayram sonrası dolar tahmini! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, bayram sonrasında dolar kurundaki olası hareketleri ve yaşanabilecek gelişmeleri değerlendirerek, dolar kurunun yükseliş eğilimine girebileceğini belirtiyor.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar 2023 hurda fiyatlarını merak ediyor. Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim geldi. Gelen indirim sonrası gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile bakır fiyatları dalgalı seyrediyor. Düşen talep fiyatlar üzerinde baskıyı artırmaya devam ediyor. Bakır fiyatlarındaki bu baskı bakır hurda fiyatlarını etkiledi.  Fiyatlar dibe yaklaştı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına uzun bir aradan sonra büyük bir zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi, hurda işi yapna vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar?  Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son zamanların en sert düşüşünü yaşaması ve demir cevheri vadeli fiyatlarındaki gerileme hurda fiyatlarını da düşürdü. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi kimin Haberi

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi kimin

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bakır tarafından kuruldu. 

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi konusu:

a Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi adres: Merve Mahallesi Atatürk Cad. No:310 Sancaktepe