17 / 06 / 2024

Bakü 2015 avrupa oyunları

Bakü 2015 avrupa oyunları

Uluslararası sporda yükselişe geçen ve Türkiye'nin kardeş ülkesi olan Azerbaycan, 2015'te ilk kez yapılacak Avrupa Oyunları'na ev sahipliği için hazırlanıyor. Başkent Bakü'de müthiş tesisler yükseliyor.

Euro bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! Elinde euro olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Mayıs ayındaki politika faizi için 25 baz puanlık artış yapmaya hazırlanırken gözler euro kuruna çevrildi. Euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Elinde euro olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'den net karar geldi! Tarih netleşti! Euro böyle olacak! Acil bakın!

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun cevabı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi! 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun cevabı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi... 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın...

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi! 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun yanıtı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi... 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için geri sayım başladı. ECB faiz kararı bugün açıklanacak. Faiz kararı ve karar sonrası euronun yönü merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın!

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın

Piyasalarda bugün, Avrupa Merkez Bankası konuşmaları takip edilecek. ECB yetkililerinden şimdiden açıklamalar gelmeye başlarken Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro 8 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen bakın...

Euronun yönü resmen belli oldu! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro dolar karşısında güçlenmeye devam ederken yatırımcılar ''euro ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan peş peşe açıklama geldi. Elinde 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçen hafta rekor kıran euronun ne kadar olacağı merak ediliyor. Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro dolar paritesi için net rakam verildi! Elinde euro olanlar koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarını yüzde 3,25 oranında yükseltmesi bekleniyor. Banka, Euro Bölgesi'nde enflasyonu yüzde 2 hedefine geri çekmek için faiz oranlarını yükseltecek. Analistlerden euro dolar paritesi için net rakam açıklaması geldi. Elinde euro olanlar koşun bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel faiz kararları ile ilgili resmen açıklama yaptı. Açıklama sonrası euronun yönü belli oldu. Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 3 ay sonra böyle olacak! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası aralık ayı politika faizini 50 baz puan artırmıştı. Gözler 3 ay sonrasına çevrilirken, Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı. Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Bakü 2015 avrupa oyunları Haberi

Bakü 2015 avrupa oyunları

Uluslararası sporda yükselişe geçen Azerbaycan, 2015'te ilk kez düzenlenecek Avrupa Oyunlan'na başkent Bakü'de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 


Oyunları olmayan tek kıta olarak kalan Avrupa'ya yeni bir sportif heyecan yaşatacak dev organizasyon için komşuda geri sayım hızla sürüyor. Bir yandan tesislerin inşaatı tamamlanırken, diğer yandan oyunlann planlama çalışmaları yapılıyor. 


DEV STADA TÜRK DAMGASI 

12-28 Haziran 2015'te düzenlenecek bu ilk Avrupa Oyunları'nın mükemmel organizasyonu için Azerbaycan hiçbir yatırımdan kaçınmıyor. 


Bakü adeta dev bir şantiyeye dönüştü. 6 bin sporcunun 17 gün boyunca 245 madalya için yarışacağı oyunlarda kullanılacak tesislerden yedisi yeni yapılıyor, beşi yenileniyor. 


Bakü'deki tesisler arasında en fazla dikkat çeken Ulusal Stadyum, bir Türk firması olan Tekfen İnşaat'ın eseri. Açılış ve kapanış müsabakaları ile atletizme ev sahipliği yapacak stat 65 bin kişilik kapasiteye sahip. 

23 aylık çalışmayla...