05 / 05 / 2024

Bakü Emlak ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman

Bakü Emlak ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman

TÜRKIYE'deki emlak ve gayrimenkul firmaları projelerini Azerbaycan'da Bakü Expo Center'de ilk kez yapılacak dev bir organizasyonda tanıtılacak. Bu çerçevede düzenlenecek Real Estate&lnvestment Exhibition (Recexpo Fuarı), 17-19 Aralık 2015'de yapılacak.

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Emlak Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robeen Khatıb tarafından kuruldu.

Bostancı Emlak ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Slv Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Slv Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Selvi tarafından kuruldu. 

Orfemis Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Orfemis Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Orfea U.Asia Susmani 10 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

First Geneva Capital İstanbul Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Orfea U.Asia Susmani Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Demirset Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi, Niyazi Ömer Bayraktaroğlu Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Makarem Group Turizm Otelcilik Seyahat Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makarem Group Turizm Otelcilik Seyahat Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferit Furkan Özbey ve Naıf Zaını M Zaınool ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Sedat Altınay: Emlak ve inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir!

“Emlak ve inşaat sektörü ekonominin lokomotifidir” diyen Altınay, vatandaşları konut yatırımına davet etti.

Bitona İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bitona İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Abdul Karım Alshamıah tarafından 120 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Van'da emlak ve inşaat sektörü darbe aldı!

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

Bakü Emlak ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman Haberi

Bakü Emlak ve Gayrimenkul Fuarı ne zaman

Azerbaycan'ın Türkiye'de konut alımında ilk 5 ülke arasında yer aldığına diklen çeken Elanexpo Yönetim Kurulu Başkanı Salim Şahin, fuara başta Türkiye. Almanya, İngiltere, Birleşik Anıp Emirlikleri. Fransa. Dubai ve Rusya olmak üzere birçok ülkeden katılımcı beklediklerini söyledi. Şahin, "Azerbaycan'da sektöründe ilk profesyonel fuar özelliğini taşıyan Recexpo Fuarı için yurtiçi ve yurtdışından sektörün birçok firmasından talepler gelmeye başladı. Önümüzdeki aylar ilginin artarak devam etmesini inekliyoruz." diye...