05 / 07 / 2024

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu açıldı mı

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu açıldı mı

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun açılış töreni yarın Bakü'de gerçekleşecek. Projenin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak..

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, 2015'in ikinci yarısında açılacak!

Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Memmedov yaptığı açıklamada :"2014 sonunda Türkiye sınırına kadar olan güzergahta testler gerçekleştireceğiz. 2015'in ikinci yarısında ise demiryolu tam olarak faaliyetine başlayacak" dedi

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı yeniden hizmete açıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Koridor ve Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın Zengezur Koridoru'nun etkinliğini yükselticeğini ifade ederek, Mayıs 2023'te bakım çalışmaları nedeni ile kapatılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı'nın yeniden hizmete açıldığını açıkladı.

3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girmişti. 3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

2023 Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın! 

Memur ve emeklilere ek zam kararı ardından 2023 öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşandı. 2023 uzman öğretmen ve başöğretmen maaşını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen zamlı maaşlara bakın!

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

2023 Ocak zammı ve refah payı sonrası en düşük memur maaşı resmen belli oldu. Memur Ocak zammı peş peşe açıklandı! Rakamları görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi zamlı maaşlara bakın!

Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tapusu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği maaş zammı resmen değişti. Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Memur zammını duyanın görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaş zammı ne kadar olacak? Şimdi rakamlara bakın!

Merakla beklenen memur 1 Ocak 2023 duyanın görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaş zammı ne kadar olacak? Şimdi rakamlara bakın!

Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Memur ve emekli maaşı yılbaşı zammı için heyecanlı geri sayım devam ediyor. Memur 1 Ocak 2023 zammını görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen rakamlara bakın!

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Asgari ücrette 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Bu yeni zammı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca çalışanın gündeminde yer alan asgari ücrette 1 Ocak 2023 zammı resmen tek tek hesaplandı... Bu yeni zammı görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı... Hemen bakın...

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu açıldı mı Haberi

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu açıldı mı

829 kilometreden oluşan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu, yarın açılıyor.  Bakü-Tiflis-Kars demiryolu projesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. 

Akşam Gazetesi'nin haberine göre açılış töreni Bakü'de gerçekleşecek. Törene Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili'yle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katılacak.

1.6 MİLYARA MAL OLDU

Türkiye kesiminin maliyeti yaklaşık 1.6 milyar liraya mal oldu. Türkiye kesiminin maliyeti, öz kaynaklardan karşılanmış olup, Gürcistan kesimi Azerbaycan tarafından finanse edildi. Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesinin bütünü için Çin'in finansman anlamında herhangi bir katkısı olmadığı da belirtildi.

Türkiye’de ray açıklığı bin 435 milimetre projede Azerbaycan ve Gürcistan sınırlarındaki hat, Sovyet standartlarında dizayn edilmiş olup ray açıklığı bin 520 milimetreden meydana geliyor.

Bu sebeple Gürcistan sınırlarında yer alan Ahalkalaki istasyonu içerisinde boji değiştirme istasyonu kurulurken, aktarma da buradan yapılacak.

14 ÜLKE...