21 / 07 / 2024

Bal Emlak adresi

Bal Emlak adresi

Bal Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Güren, Ahmad Salokha, M.Nour Chekfan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu.

Milli Emlak'tan Didim ve Ayvalık'ta fırsat! Yazlık bölgelerde arsa ile arazi arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Didim ve Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Temmuz ve 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan hem Antalya hem de Balıkesir'de KDV'den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsaların satış ihaleleri 30 Temmuz ve 22 Ağustos'ta yapılacak. 

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray, Balıkesir ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan peş peşe Temmuz fırsatı! Hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirimli arsa ve araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray, Düzce ve Balıkesir'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ayvalık ve Gemlik'te hem indirimli hem de KDV'den muaf araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık ve Bursa Gemlik'te yer alan arazileri satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış detayları...

Denizlerdeki balıklar nereye gitti?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Biz İstanbullular Böyleyiz' kitabından alıntı yaparak 'Denizlerdeki balıklar nereye gitti?' paylaşımına yer verdi.

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce ve Balıkesir'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 111 bin 365 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Düzce'de yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak, iki şehirdeki 8 adet konut ile 19 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Çorum'daki 8 adet konut ile 19 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Emlak Konutları'nda yarısı peşin kalanı 2 yıl ödemesiz! Emlak Konut kampanya fiyatları 2024!

Balıkesir Emlak Konutları'ndan ev alacaklara yarısı peşin 2 sene ödemesiz ve 1.29 faizle 72 ay taksit imkanı sunuluyor. İşte Balıkesir Emlak Konutları ile ilgili merak edilenler...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 92 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak 3 şehirdeki 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor: Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Balıkesir, Zonguldak ve Uşak illerinde yer alan 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Bal Emlak adresi Haberi

Bal Emlak adresi

Bal Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Güren, Ahmad Salokha, M.Nour Chekfan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Avcılar, Ambarlı Mahallesi'nde kuruldu. 


Bal Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT...