05 / 05 / 2024

Balance Gayrimenkul çimento fabrikası ırak

Balance Gayrimenkul çimento fabrikası ırak

Balance Gayrimenkul’ün Irak’ta ortak olduğu çimento fabrikasına terör örgütü IŞİD el koydu. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştük. Irak hükümetinin yatırımımızın yarısını ödemesini bekliyoruz” dedi.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

İş GYO Kapadokya Lodge Otel'i 55.7 milyon TL'ye Tarman Çimento'ya sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kapadokya Lodge Otel ile otelin yan parselinde bulunan 11 bin 409 metrekare yüz ölçümlü arsayı Tarman Çimento'ya 55.7 milyon TL'ye sattı...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı!

Balance Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bağcılar Güneşli'de Mahmutbey Caddesi üzerinde hayata geçirilen Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV imkanı ile satışlar yapılıyor.

Balance Güneşli'den gayrimenkul kampanyasına destek!

Türkiye ekonomisinde önemli rolü olan inşaat sektörünün el ele verip güç birliği yaptığı bugünlerde, Balance Güneşli de önemli bir adım attı. Balance Güneşli, 31 Ağustos’a kadar 24 ay 0 sıfır faiz uygulaması ve yüzde 20 peşin ödeme üzerinden kampanya yürütecek.

Gayrimenkul sektörü kentsel dönüşümle ivme kazanıyor!

Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşümle ivme kazanarak karlı hale geldiğini belirtti. Çoban sektörde marka projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Balance Güneşli'de iş yaşamı konfor ile buluşuyor!

Teslimlerin 2016 yılının Mart ayında yapılması planlanan proje İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Balance Gayrimenkul imzasını taşıyan Balance Güneşli yatırımcısına avantajlar sunuyor.

Güneşli Bölgesi'nin Tek A+ ofis projesi Balance Güneşli!

Geleceğin ofis yaşamını bugünden şekillendiren Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor.. Balance Güneşli'de teslimler Mart 2016 'da başlayacak...

Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!

Balance Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 17 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.

İsmail Çoban: Gayrimenkul sektörüne girmekte geç kaldık!

Gayrimenkul sektörüne Güneşli'de yapımı devam eden projeyle adım attıklarını belirten Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, bu alanda beş yıl içinde en iyi markalaşan şirket olmayı amaçladıklarını söylüyor.

Basın Ekspres Yolu'nda kamu yatırımlarına hız verildi!

Balance Gayrimenkul Başkanı İsmail Çoban, Balance Güneşli projesinin yer aldığı Basın Ekspres Yolu bölgesini değerlendirdi. Basın Ekspres Yolu'nun geçmişte olduğu gibi bugün de protokol yolu özelliği taşıdığını söyledi.

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi!

Basın Ekspres Balance Güneşli teslim tarihi 2016 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Balance Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 311 adet bağımsız birim yer alıyor.

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Yeni nesil ofis projesi Balance Güneşli Mart'ta teslim!

Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mart 2016'da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli, büyük ölçekli kurumsal firmaların genel merkez konumlandırmasına uygun olarak tasarlandı.

Balance Gayrimenkul çimento fabrikası ırak Haberi

Balance Gayrimenkul çimento fabrikası ırak


SON yıllarda sanayicilerin en çok tercih ettiği iş kolu inşaat oldu. 1989’dan beri çikolata üreten Şölen, 1.5 yıl önce Balance Gayrimenkul adı ile gayrimenkule girdi. Sanayi yatırımlarının da sürdüğünü belirten Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, terör nedeniyle 1 yıldır Irak’taki çimento fabrikası çalışmalarının durduğunu söyledi. Yüzde 30 ortak oldukları Sincan Çimento Fabrikası’na Işid’in Haziran 2014’te el koyduğunu belirten Çoban, “Fabrikaya biz yüzde 30, Irak merkez hükümeti yüzde 15 ortak. 2 de yerel ortağımız var. Güvenlikten merkezi hükümet sorumluydu. Konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de konuştuk. Merkezi hükümetin yatırımımızın yarısını ödemesini bekliyoruz. Sorun çözülünce yatırımı tekrar değerlendirmek için tekrar masaya oturacağız. Riskli yerde kâr daha fazla. Ama her zaman piyango vurmaz, bu defa tersi oldu” dedi. İnşaata girmelerinin...