05 / 05 / 2024

Balance Gayrimenkul ırak çimento fabrikası

Balance Gayrimenkul ırak çimento fabrikası

Balance Gayrimenkul’ün Irak’ta ortak olduğu çimento fabrikasına terör örgütü IŞİD el koydu. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştük. Irak hükümetinin yatırımımızın yarısını ödemesini bekliyoruz” dedi.

Gayrimenkul sektöründen tapu harcında indirim talebi! Son dakika: Sektöre yeni vergiler geliyor!

2024'ün başında gündeme gelen vergi değişiklikleri yerel seçimlerin sonrasına bırakılmıştı. Peki hangi vergiler gündemde? Gayrimenkul sektöründe neler değişecek? 

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Nba İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nba İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Bülent Çırak tarafından kuruldu.

Miras bırakılan gayrimenkul için ortaklığın giderilmesi davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde ortaklığın giderilmesi davası açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

Miras bırakılan gayrimenkul kayıtlarda görünmüyorsa ne yapılabilir?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde veraset ilamı verilen gayrimenkulün kayıtlarda görünmemesi halinde ne yapılabileceğini kaleme aldı.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Rak Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rak Group Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Haıtham Subhı Mahdı tarafından kuruldu.

Ankara-Ankara projesi tüketici davası 24 Mart'a bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara projesi tüketici dava duruşmasının 24 Mart 2020 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Rak Properties Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Sultan Mohamed Alqadi ve Rak Properties Co. P.J.S. tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 23 Mayıs'a bırakıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davası 23 Mayıs 2019 günü saat 14:50'ye bırakıldı...

Ankara-Ankara Projesi tüketici davası 5 Eylül'e bırakıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara Projesi tüketici davasının dünkü duruşmasında hakim değişikliği nedeniyle dosyanın incelemeye alınmasına ve bu sebepten duruşmanın 5 Eylül'e bırakılmasına karar verildi...

Balance Gayrimenkul ırak çimento fabrikası Haberi

Balance Gayrimenkul ırak çimento fabrikası


SON yıllarda sanayicilerin en çok tercih ettiği iş kolu inşaat oldu. 1989’dan beri çikolata üreten Şölen, 1.5 yıl önce Balance Gayrimenkul adı ile gayrimenkule girdi. Sanayi yatırımlarının da sürdüğünü belirten Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, terör nedeniyle 1 yıldır Irak’taki çimento fabrikası çalışmalarının durduğunu söyledi. Yüzde 30 ortak oldukları Sincan Çimento Fabrikası’na Işid’in Haziran 2014’te el koyduğunu belirten Çoban, “Fabrikaya biz yüzde 30, Irak merkez hükümeti yüzde 15 ortak. 2 de yerel ortağımız var. Güvenlikten merkezi hükümet sorumluydu. Konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de konuştuk. Merkezi hükümetin yatırımımızın yarısını ödemesini bekliyoruz. Sorun çözülünce yatırımı tekrar değerlendirmek için tekrar masaya oturacağız. Riskli yerde kâr daha fazla. Ama her zaman piyango vurmaz, bu defa tersi oldu” dedi. İnşaata girmelerinin...