05 / 05 / 2024

Balance Gayrimenkulün ıraktaki fabrikası

Balance Gayrimenkulün ıraktaki fabrikası

Balance Gayrimenkul’ün Irak’ta ortak olduğu çimento fabrikasına terör örgütü IŞİD el koydu. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, “Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştük. Irak hükümetinin yatırımımızın yarısını ödemesini bekliyoruz” dedi.

Reysaş GYO 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 6 ildeki 9 gayrimenkulünü kiraya verdi. Kiraya verilen gayrimenkuller Düzce, Giresun, Ordu, İzmir, Samsun ve Kocaeli'de yer alıyor.

Rönesans Gayrimenkul'ün 100 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3,54!

Rönesans Gayrimenkul 'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,54 olarak belirlendi.

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

Ankara'daki 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihleri uzatıldı!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca satışa sunulan 24 gayrimenkulün son teklif verme tarihleri uzatıldı..

Ankara Yenimahalle'deki 7 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara Yenimahalle'deki 7 gayrimenkulün son teklif verme günü değişti. Yeni tarih 22 Eylül 2017 oldu..

Türker Proje Gayrimenkul'ün şirket bilgilendirme politikası revize edildi!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan Şirket Bilgilendirme Politikası,Ek'teki şekliyle revize edildi.

İzmit Belediyesi 10 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 10 gayrimenkulünü kiralamak için ihaleye çıkarıyor.

4 yıl elde tutulan gayrimenkulün satışı nasıl olur?

Hürses Gazetesi yazarı İzmir Barosu Avukatı Nazlı Gaye Alpaslan ''4 yıl elde tutulan gayrimenkulün satışı'' hakkında yazısını yayınladı.

İstanbul'da gayrimenkulün metrekare fiyatı 4 bin 500 TL’den başlıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü köşesinde "İstanbul'da gayrimenkulün metrekare fiyatı geriliyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o haber...

Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkulünün yapı kullanma belgesini aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkulünün yapı kullanma belgesini aldı.

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

Almak istediğiniz gayrimenkulün tapusu ‘temiz’ mi?

Gayrimenkul satışlarında, alıcının gayrimenkulün fiziki yapısı konusunda bilgisi olsa da bu bilgi, tapu kayıtlarını kapsamayabiliyor. Sağlam Tapu, alıcıyı koruyan profesyonel bir destek olarak bireysel alıcının güvenle gayrimenkul almasına yardımcı oluyor.

TGM Trend Gayrimenkul'ün toplantısı 16 Mayıs'ta!

Aydın Holding'in yeni emlak zinciri TGM Trend Gayrimenkul'ün tanıtım toplantısı 16 Mayıs Salı 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek. TGM Trend Gayrimenkul'ün Türkiye’deki tüm klasik emlakçılık kalıplarını yıkacak.

Balance Gayrimenkulün ıraktaki fabrikası Haberi

Balance Gayrimenkulün ıraktaki fabrikası


SON yıllarda sanayicilerin en çok tercih ettiği iş kolu inşaat oldu. 1989’dan beri çikolata üreten Şölen, 1.5 yıl önce Balance Gayrimenkul adı ile gayrimenkule girdi. Sanayi yatırımlarının da sürdüğünü belirten Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, terör nedeniyle 1 yıldır Irak’taki çimento fabrikası çalışmalarının durduğunu söyledi. Yüzde 30 ortak oldukları Sincan Çimento Fabrikası’na Işid’in Haziran 2014’te el koyduğunu belirten Çoban, “Fabrikaya biz yüzde 30, Irak merkez hükümeti yüzde 15 ortak. 2 de yerel ortağımız var. Güvenlikten merkezi hükümet sorumluydu. Konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de konuştuk. Merkezi hükümetin yatırımımızın yarısını ödemesini bekliyoruz. Sorun çözülünce yatırımı tekrar değerlendirmek için tekrar masaya oturacağız. Riskli yerde kâr daha fazla. Ama her zaman piyango vurmaz, bu defa tersi oldu” dedi. İnşaata girmelerinin...