17 / 05 / 2024

balat iskelesi civarı

balat iskelesi civarı

1935 yılında İstanbul'da Dayahatun Hoca Hanı'nda bir mahzenin altıda birlik hissesi 12 liradan satılacakmış. Balat'ta karabaş Vapur İskelesi'nde iki arsa 270 liraya satılacakmış. Yedikule'de bir dükkan ise 5 yüz liradan satılıkmış.

Balat İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Karabaş Mahallesi Balat İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Civar Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelkhalek Hawass ve Yaser Husseın Mohammad Qawasmeh ortaklığında kuruldu. 

Balat'ta ev fiyatları ortalama 498 bin TL oldu!

Köklü bir tarihe sahip Balat Mahallesi her geçen gün daha popüler hale geliyor. Kendine has yapısıyla dikkatleri çeken bölgede konutların fiyatı ortalama 498 bin 630 TL oldu.

Trend GYO Balat 2'nin yapı kullanım izin belgesini aldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa İli, Nilüfer ilçesinde yer alan Balat 2 projesinin yapı kullanma izin belgesini aldı..

Trend GYO'dan Anda Park Balat'ta 411 binlik satış!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Balat 1 Sitesi'nde 411 bin 17 liralık satış yaptı. 

2018'de konut satışları 1,4 milyon civarında olur!

Türkiye’de geçen yıl 1,4 milyon konut satıldı. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, bu yıl da 1,4 milyon civarında konut satılmasını bekliyor.

Balat'taki Demir Kilise açıldı!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Kilisenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı..

Balat'taki Demir Kilise bugün açılıyor!

İstanbul'un Fatih İlçesi'ne bağlı Balat'ta yer alan Demir Kilise (Sveti Stefan Kilisesi), restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılıyor..

Balat'taki Demir Kilise yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balat'taki Demir Kilise'nin açılışını yarın yapacak. Kilise 9 yıl sonra ibadete açılacak.

Mehmet Özhaseki: 25 bin civarında konut yapıyoruz!

Kentsel dönüşüm için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü dile getiren Mehmet Özhaseki," Güneydoğu'da çok sıkı çatışma yaşandı. Bölgede 25 bin civarında konut yapıyoruz." dedi.

Balat'taki Demir Kilise 7 Ocak 2018'de açılacak!

Tamamen demirden oluşan ve Haliç'in kıyısında monte edilerek, 1898'de hizmete açılan Balat'taki kilise, kapsamlı restorasyonunun ardından 7 Ocak 2018'de yeniden açılacak.

Kepez’de ortalama emlak fiyatları bin 600 TL civarında!

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, yazlık emlakta yaşanan gelişmeleri bölge bölge Karar’a değerlendirdi. Erilkun Kepez’de, özellikle Varsak bölgesinde bin 600 TL civarında olan ortalama metrekare satış fiyatı olduğunu ifade etti.

Çiğli Balatçık kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanan İzmir Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'nde imar planı askıya çıkarıldı...

balat iskelesi civarı Haberi

balat iskelesi civarı

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:

                                                            Değeri Lira

Hocapaşa: Dayahatun Hoca hanı alt katta eski

        ve yeni 10 sayılı mahzenin 8/48 payı          12

Hocapaşa: Dayahatun Hoca hanı alt katta eski

        ve yeni 11 sayılı mahzenin 8/48 payı          12

Yedikule: İmrahor İlyasbey Mah. İmrahor Cd.

        eski 118, yeni 132 numaralı dükkan        500

Fener   : Karabaş Vapur İskeles eski 39/41

        yeni 39/51 sayılı iki arsa                  ...