04 / 05 / 2024

Balat Suits fiyat listesi

Balat Suits fiyat listesi

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

Sinpaş More Suits&Residences fiyat!

Sinpaş More Suits&Residences fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Suits&Residences fiyat bilgisi ve proje detayları...

Balat'ta ev fiyatları ortalama 498 bin TL oldu!

Köklü bir tarihe sahip Balat Mahallesi her geçen gün daha popüler hale geliyor. Kendine has yapısıyla dikkatleri çeken bölgede konutların fiyatı ortalama 498 bin 630 TL oldu.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy'de metrekare fiyatı 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat!

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisine uygun olan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim bazı 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy satışta! Metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL ile 4 bin TL arasında değişiklik gösteren Gülpark Suits Sefaköy'de satışlar başladı. Projede teslimler 1 yıl sonra gerçekleşecek.

Apartist Levent 12 Suits fiyat!

Apartist Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Apartist Levent 12 Suits Evleri 8 adet 1+1 ve 2 adet 2+1 dairelerden oluşuyor. Apartist Levent 12 Suits fiyat listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Balat Suits projesinde 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek!

Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits'in Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor, Projede yer alan 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek.

Balat Suits fiyat!

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

Balat Suites projesinde teslimler Haziran 2015’te!

Bursa’da kolay bir yaşamın yolu BALAT SUITES’den geçiyor. Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor.

Gizlibahçe Suits fiyat listesi!

Gizlibahçe Suits fiyat listesi dahilinde konut fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Satışların yeni başladığı Tuzla Gizlibahçe Suits Evleri DKY İnşaat tarafından inşa edildi...

Avcılar Park Temmuz ayı fiyat listesi açıklandı 315 bin TL!

Geçtiğimiz hafta satışa sunulan Avcılar Park projesinin Temmuz ayı fiyat listesi açıklandı. Avcılar 'da inşa edilen projede en ucuz konut 315 bin liraya satılıyor...

Balat Suits fiyat listesi Haberi

Balat Suits fiyat listesi

Bursa'da inşa edilen Balat Suites Konutları'nda dairelerin alanları; 1+1 dairelerde 70 metrekare ile 75 metrekare, 2+1 dairelerde 115 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Balat Suits Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım projenin teslim tarihine kadar vadelendirilebiliyor. Ömer Kumova İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek. 


Balat Suits 1+1 dairelerde tüm salon ve odalarda korniş, tül perde ve güneşlik, 82 ekran plazma ya da Lcd TV, TV konsolu, 2 adet halı, salonda 1 adet 3'lü koltuk 2 adet tekli koltuk, 1 adet yemek masası, ütü masası, ütü, süpürge makinesi, çamaşır asacağı, 4 adet sandalye, ahşap kaplama mutfak dolapları ile birlikte granit tezgâh, 1 adet ankastre fırın ve ocak, davlumbaz, solo bulaşık makinesi...