25 / 07 / 2024

Balat Suits satış ofisi

Balat Suits satış ofisi

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

Balat Suits fiyat!

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Sinpaş More Suits satışa çıktı! 397 bin TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen More Suits&Residences projesi Ankara Çankaya'da yükseliyor. Projede teslimler Haziran 2021'de gerçekleştirilecek...

Sinpaş More Suits ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmesi planlanan More Suits&Reidences projesi ön satışa çıkıyor. Projede teslimlerin Haziran 2021'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Sezen Aksu Balat'tan ev aldı!

Sezen Aksu'nun  Kanlıca'dan Balat'a taşınacağı gündemde...  Kanlıca'da oturan Sezen Aksu'nun Balat'tan tarihi bir ev satın aldığı iddia edildi. 

Trend GYO'dan Anda Park Balat'ta 411 binlik satış!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Balat 1 Sitesi'nde 411 bin 17 liralık satış yaptı. 

Balat Ayakapı Hamamı 3 milyon avroya satışa çıkarıldı!

Mimari açıdan sanat eseri olan ve Mimar Sinan tarafından yapılan İstanbul Balat’taki Ayakapı Hamamı 3 milyon avroya satışa çıkarıldı

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Tarihi Balat Hamamı satışa çıktı!

İstanbul Balat’ta yapımı 1490’lı yıllara dayanan tarihi hamam sahibinden.com’da satışa çıkarıldı. Balat’ta Ferruh Kethuda Camii ve Tarihi Surp Hiresdagabet Ermeni Kilisesi ile komşu olan ve yapıldığı döneme dair tüm özellikleri içinde barındıran tarihi hamama istenen bedel ise 3 milyon TL.

Bursa Meteor Dikencik satış ofisi!

Meteor İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i Niüfer İlçe'si Balat'ta yer alıyor. Bursa Meteor Dikencik satış ofisi telefon numarası 444 8 391 olarak belirlendi.

Wilma Elles Balat'ta 2. evini aldı!

Geçen ay ikizlerini kucağına alan Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı.

Balat Suits satış ofisi Haberi

Balat Suits satış ofisi

Balat Suites Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. 2015 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen Balat Suites 'te yüzde 50 peşinat ile konut sahibi olabilmek mümkün. Projede kalan yüzde 50'lik kısım için ise Mayıs 2015'e kadar vade imkanı sağlanıyor.


Balat Suites Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon teraslı dubleks daire seçeneklerinden oluşuyor. Satış süreci devam eden projede 1+1 dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 75 metrekare, 2+1 dairelerin ise 115 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.


Balat Suits fiyat listesine göre eşyalı teslim edilecek olan 1 oda 1 salon daireler 200 bin TL'den başlıyor, 2 oda 1 salon daireler ise 285 bin TL ile 305 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Balat Suits 1+1...