14 / 05 / 2024

balbey güneşev

balbey güneşev

Balbey Mahallesi’nde 2011 yılında bazı meslek odaları tarafından açılan Güneş Enerjisi Araştırma Merkezi, senelerdir hiçbir araştırmaya ev sahipliği yapmadan kaderine terk edildi.

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Güneşli'deki markalı 6 konut projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de birçok markalı konut projesi yükseliyor. Son zamanlarda yatırım tercihleri arasında başı çeken Güneşli'den sunucu Evrim Akın'da ev aldı... İşte Güneşli'deki markalı 6 konut projesi...

Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı.

Balance Güneşli'de yüzde 8'lik KDV imkanı!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ev sahipliği yapan Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı sağlanıyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. 

Luxera Güneşli kampanyalı fiyat ve ödeme seçenekleri!

Luxera Gayrimenkul imzası ile yükselen Luxera Güneşli'de kampanyalı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Strada Plus güncel ev fiyatları 2017!

250 milyon dolar yatırım bedeli ile Bahçeşehir'de hayata geçirilen Strada Plus projesi Akzirve imzası ile inşa ediliyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede 880 daire ile 53 ticari birim bulunuyor. Peki daire fiyatları ne kadar? işte Strada Plus güncel ev fiyatları 2017...

Güneşli NG Residence ödeme tipi!

Güneşli NG Residence ödeme tipi kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı ve 4 bin 900 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje İstanbul Güneşli'de yer alıyor...

Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor.

Damga Metro Göztepe ev fiyatları ne kadar?

Toplam 273 konuttan meydana gelen Damga Metro Göztepe projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor. Peki Damga Metro Göztepe ev fiyatları ne kadar?

Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ümraniye Gökorman projesi 420 daireden meydana geliyor. Peki Ümraniye Gökorman ev fiyatları ne kadar?

Güneş Gayrimenkul'den ev alana tatil bedava!

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

Nivo İstanbul Güneşli 2017 fiyatları!

Nivo İstanbul projesi Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Projede güncel ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

balbey güneşev Haberi

balbey güneşev

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde “Güneşev” projesini yaptığı tarihlerde Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Antalya Şubesi ve Otel Teknik Müdürleri Derneği’nin ortak bir çalışmasıyla Balbey Mahallesi’nde Antalya Yapı Malzemeleri Yenilenebilir Enerjiler Güneş Enerjisi Araştırma Merkezi açıldı. Söz konusu ‘Güneşev’ projesinin günde 120 kilovat saate kadar elektrik üretebileceği, hatta enerji ihtiyacını ürettiği elektrikten sağlayacağı vaat edilmişti. Ancak daha sonra ‘Güneşev’ için kullanılan elektriğin Antalya Kültür Merkezi’nden (AKM) 26 milimetrelik kablolarla taşındığı ortaya çıktı. Araştırma merkezi de yenilenebilir enerji teknolojileri ile ilgili AR-GE çalışmalarına öncülük etmesi amacıyla açılmıştı.


Kaderine terk edildi

21 Haziran 2011 tarihinde açılışı yapılan, hatta içine güneşten saatte 1 kilovat enerji üretebilen sistemlerin kurulduğu merkez, yıllardır kaderine terk edilmiş durumda. Merkezin, yenilenebilir enerji alanıyla...