03 / 05 / 2024

Balcı İnşaat

Balcı İnşaat

Yüksel Balcı, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 21. sırada yer alıyor. Peki, Yüksel Balcı kimdir? Yüksel Balcı, Balcı İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Blc Balcı Grup İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blc Balcı Grup İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited Şirketi Ömer Balcı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Eşlegül ve Mertcan Balcı ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Balcı Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Balcı ve Başak Balcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Abdullah Gül Caddesi'nde kuruldu.

Balcı İnşaat Haberi

Balcı İnşaat

Yüksel Balcı kimdir?

Yüksel Balcı, ilk, orta ve lise eğitiminden sonra aktif ticaret hayatına 17 yaşında Devrek Yol ayrımı mevkiinde abisinin yanında başlamıştır. 


1983 yılında, 22 yaşında bir delikanlı iken bölgemizde yaşanan çimento tedarik sorununu görmüş ve bu soruna radikal bir çözüm bularak gemi taşımacılığı ile bölgenin çimento ve inşaat malzemeleri sorununu çözmüştür.


Bölgenin öncelikle üretimle kalkınacağını o yıllarda gören bu delikanlı bölgede beton santralleri, agrega ocakları ve petrol santrali kurmuştur.


Kişisel gelişimine ve eğitime çok önem veren Yüksel Balcı, önce Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünde eğitim almış daha sonra Breyer State Üniversitesi İşletme Lisans eğitimini bitirmiştir. Kişisel gelişim ve yönetim alanında birçok eğitim ve sertifika almıştır.


Ülke kültür ve gelişimlerini yakından takip eden Yüksel Balcı önce İngilizce öğrenimini tamamlamış sonrasında 46 ülkeye turistik...