21 / 05 / 2024

Balçova Belediyesi Satılık Tarla

Balçova Belediyesi Satılık Tarla

Balçova Belediye Başkanlığı, Bahçelerarası mahallesinde bulunan tarlalardan birini 37 milyon 889 bin 950 TL'den ve diğerini 5 milyon 389 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 05 Haziran 2012 Salı günü yapılacak

İzmir Balçova'da ev sahibi olma fırsatı! Balçova Belediyesi 5 konut satıyor!

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi'nde yer alan 5 adet konutu satıyor...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi arsa speküslasyonuna imkan mı tanıyor?

Avukat Mustafa Kemal Turan, Üçkuyular Pazaryerine inşası planlanan AVM’ye ilişkin olarak İzmir Büyükşehir ve Balçova Belediyesi’ni “arsa spekülasyonuna imkan tanımakla” suçladı.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık!

Balıkesir Sındırgı TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuru ücreti olarak minimum 4 bin TL alınan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Yeni Karesi Balıkesir satılık ev!

Yeni Karesi Balıkesir satılık ev fiyatları 125 bin 500 TL'den başlıyor. Toplamda 2 bin 400 adet daireden meydana gelen projenin içerisinde çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Yenikaresi Balıkesir satılık daire!

Yenikaresi Balıkesir satılık daire fiyatları 125 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 400 adet daireden meydana gelen proje Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bal Konut projesi satılık!

Toplam 2 bin 400 konutlu Bal Konut projesinde satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Balçova Belediyesi Satılık Tarla Haberi

Balçova Belediyesi Satılık Tarla


BALÇOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


1- İzmir ili, Balçova ilçesi, Bahçelerarası mahallesi Yeni Çeşme Servis Yolundaki taşınmaz üzerindeki kamu alacağına ilişkin haciz nedeniyle 26.131 m2 miktarlı tarla vasıflı taşınmazın 1/2'si ihale yoluyla satılacaktır.

2- a-) Tapu Kaydı: Kamu alacağına konu olan taşınmaz 26.131 m2 miktarlı tarla vasıflı olup; 351 pafta 2267 ada 33 parsel sayı ile Balçova Tapu Sicil Müdürlüğüne kayıtlıdır. 26.131 m2 miktarlı tarlanın 1/2’si borçlu adına kayıtlı olup; üzerinde Balçova Belediye Başkanlığı’nın haciz şerhleri mevcuttur.

b-) İmar Durumu: 351 pafta 2267 ada 33 parsel sayılı taşınmaz İzmir inciraltı Turizm merkezi 1/25000 ölçekli çevre düzeni planı revizyonu Kültür ve Turizm Bakanlığı Plan ve değerlendirme kurulunun 05/04/2011 tarih ve 1073 sayılı kararı doğrultusunda 4957/2634 sayılı Turizm Teşvik Kanununun 7....