24 / 07 / 2024

bali turları

bali turları

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Gayrimenkul kraliçesi Tuba Ünsal, İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’den sonra gözünü Yunan Adaları’na dikti!

İstanbul, Bodrum, Bali ve Berlin’de gayrimenkulleri olan güzel oyuncu Tuba Ünsal, gözüne şimdi de komşuyu kestirdi. Gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Yunan Adaları’ndan 500 bin dolara kadar ev bakıyor.

Adnan Bali kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar? İşte Adnan Bali'nin hayatı!

Bankacılık sektöründe adından bahsettirmeyi başaran Adnan Bali kaç yaşında? Adnan Bali kimdir? İşte ayrıntılar...

Bennu Gerede Bali'ye taşındı!

Fotoğrafçı Bennu Gerede, geçtiğimiz aylarda 4 çocuğuyle birlikte Bali'ye taşındı.Mutluluğu yüzünden okunan Bennu Gerede, yeni yaşantısının fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Termo Teknik EVOMAX’ın satış başarısını Bali’de kutladı!

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.

The Ritz Carlton Bali açıldı!

Okyanus manzarasına sahip bir alanda yükselen The Ritz Carlton Bali, Güney Bali'de açıldı. 313 odadan meydana gelen The Ritz Carlton Bali ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

Antalya'da Bali Bey'in mahallesi kentsel yenileme alanı olacak!

ANTALYA'da Kanuni Sultan Süleyman hayatı üzerine kurgulanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Malkoçoğlu Bali Bey'in adını taşıyan mahallenin 'kentsel yenileme alanı ilan edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuruldu.

Antalya'daki Bali Bey mahallesi yenileniyor!

'Muhteşem Yüzyıl dizisinde Burak Özçivit'in canlandırdığı Malkoçoğlu Bali Bey'in adını taşıyan mahallenin 'kentsel yenileme alanı ilan edilmesi için Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurdu.

bali turları Haberi

bali turları

Halen Singapur aktarmalı olarak 13.5 saat olan uçuş süresi, direkt uçuşlar başlayınca kısalacak. Bilet fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle özellikle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Batı Java Kültür ve Turizm Ofisi, THY ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliğinde düzenlenen Endonezya inceleme gezisine katılan turizmciler, Jakarta ve Bandung’da temaslarda bulundu.

TÜRSAB Endonezya İnceleme Heyeti Başkanı Cengiz Kellekçi, “Endonezya-Türkiye işbirliği anlaşması esnasında İstanbul’dan Bali’ye direkt seferlerin konulacağı gündeme gelmişti ancak olmadı. Jakarta’ya direkt sefer iyi bir başlangıç” dedi.

‘Ye İç Dua Et Sev’  

Bali’nin Julia Roberts’ın oynadığı ‘Ye İç Dua Et Sev’ filmiyle parladığını hatırlatan Seyahatname Turizm ortağı Kaan Erdoğan, “Bali’de eğlence, kültür, yemek, temalı parklar, alışveriş, fil safari, gece hayatı, striptiz şovları, her şey var. En önemli balayı destinasyonu. Üstelik, Malplerden daha...