03 / 05 / 2024

Termo Teknik EVOMAX’ın satış başarısını Bali’de kutladı!

Termo Teknik EVOMAX’ın satış başarısını Bali’de kutladı!

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un ( ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, İngiltere’de üretilen ve tercih edilen, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan 27 yetkili satıcı temsilcisini, 12-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Bali’ye götürdü. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı ve Bali’nin doğal,  tarihi yerleri ziyaret edildi. 


Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, EVOMAX’ın Türkiye’deki  kullanıcılar ile 2013 yılının son çeyreğinde buluşmaya başlandığını,  projelere sunduğu katkıdan dolayı  kısa sürede benimsenen ürünün satışı konusunda Termo Teknik bayilerinin başarılı bir grafik yakaladığını belirterek  şunları söyledi:


“İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak; grubumuzun Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında 6 Sigma kalite yönetim sistemi ve sıfıra yakın hata ile üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın Türkiye’deki satışı ve desteğinde bizimle iş birliği yapan başarılı bayilerimizi bu motivasyon gezisi ile bir araya getirmekten ve onlarla böyle bir deneyim yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bayi başarısı, ürün başarısı üzerinde vazgeçilemez bir etkiye sahip. Bu anlamda bizimle yol arkadaşlığı eden ve bu başarıyı kutlamaya hak kazanan bayilerimizi yürekten tebrik ediyorum.


Bu gezi ile hem birlikte olmanın hem de başarıyı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Uzun süreli işbirliklerini hayata geçiren ve iş ortaklarımıza her zaman destek olan bir kuruluş olarak, bu ve benzeri motivasyon etkinliklerini yapmaya devam edeceğiz.”


EVOMAX; ileri teknoloji teknik tasarımı ve gelişmiş kontrol aksesuarları sayesinde, sabit verimlilikte çalışarak istenen sıcaklığı yakalayabiliyor ve bu sayede minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlıyor. EVOMAX, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kW ısıtma kapasiteleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçları için de kullanılabiliyor. Talep edildiğinde gelişmiş tek kontrol paneli ile 15 adet kazan birlikte kaskad (sıralı) çalışarak 2400 kW’a varan ısıtma kapasitesine ulaşabiliyor.


Termo Teknik Hakkında

Termo Teknik, panel radyatörleri, kombi ve duvar tipi kazanları ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerindendir.


1966 yılında Türkiye’nin lider radyatör üreticisi olarak faaliyetine başlamış; 1999’da İngiltere merkezli Ideal Stelrad Group (ISG)’ye katılmış; iç ve dış pazardaki gücünü katlayarak arttırmaya devam etmiştir.

Avrupa’nın en gelişmiş üretim tesislerinden biri olan Çorlu’daki fabrikasında kurulu 5 modern üretim hattına ve yıllık 4.5 milyon metre radyatör kapasitesine sahiptir. Termo Teknik, tamamı Türkiye’de üretilen radyatörleri ile 2007’den bu yana aralıksız ihracat şampiyonudur.


Yarım yüzyıla yakın bir süreçte ısı sistemleri konusunda bir çok yeniliği Türkiye’ye getiren Termo Teknik, 1992 yılından beri Avrupa’dan ithal etmekte olduğu çok özel nitelikli kombiler ve tüm Türkiye sathına yayılmış servis ağı ile Türk tüketicisine farklı, üstün bir ısı deneyimi sunmaktadır.




Geri Dön