27 / 04 / 2024

Konut projelerinde satış başarısı nasıl yakalanır?

Konut projelerinde satış başarısı nasıl yakalanır?

Bir konut projesi satışında başarının yakalanabilmesi için ön çalışmaların doğru yapılması gerekiyor. Plan Proje Danışmanlık kurucularından Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor...



Bir konut projesi satışında başarının yakalanabilmesi için ön çalışmaların doğru yapılması gerekiyor. Ön hazırlık sürecinin doğru planlanmaması, sizi satışta zor günlerin bekliyor  olduğu anlamına geliyor. Plan Proje Danışmanlık kurucularından Arzu Alkız, bu süreçte işinizi kolaylaştıracak önemli tüyoları sizinle paylaşıyor. 


Müşterilerine sunduğu üstün hizmet kalitesi ile farklılaşan Plan Proje Danışmanlık, gayrimenkul sektöründe pazarlama ve satış sürecinde doğabilecek her türlü karmaşıklığa son veriyor. Plan Proje Danışmanlık; özenle hazırlanmış pazarlama ve satış planıyla proje satışlarının hızlı ve değerinde gerçekleşmesini sağlıyor. Başarılı satış ve doğru pazarlama sürecinde başarıyı elde etmek için mutlaka Plan Proje’ye danışın. 


Konut Projelerinde Satış Başarısı Nasıl Yakalanır?


Gayrimenkul sektöründe kafanızı karıştıracak tüm soru - sorunlar Arzu Alkız ve Yılmaz Aydoğan’ın yönetimdeki uzman ekip sayesinde çözüm buluyor. 


Plan Proje Danışmanlık’ın sunduğu kaliteli satış ve pazarlama hizmeti sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılar, yatırımlarınızı gerçekleştirecek finans ve operasyon gücüne sahip olursunuz. Kusursuz hizmet anlayışı doğrultusunda profesyonel bir ekip ile satış sürecini planlayarak satış işlemini gerçekleştirdiklerini kaydeden Arzu Alkız, “Hiç düşündünüz mü, neden bazı projeler peynir ekmek gibi satarken bazıları satışlarında sıkıntı yaşıyor? Satışı iyi giden bazı projelerin hemen yanı başında benzer bir proje yarı yarıya metrekare fiyatına bile satamıyor? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevabı Plan Proje Danışmanlık’ta gizli” diyor ve karar verme sürecinde doğru sorular sorarak ilerlemek gerektiğinin de altını çiziyor. 


Doğru pazarlama ve başarılı satış için doğru adresin adı olan Plan Proje Danışmanlık, pazarlama ve satış sürecinde işinize yarayacak ipuçları sunuyor.


Kaliteli Proje, Doğru Çalışma, Başarılı Satış  


Satış öncesi hazırlıklar doğru yapılmazsa sizi satışta zor günler bekliyor demektir. Konut projesinin de bir ürün olduğunu düşünürsek, bu ürünün satış süreci öncesinde özelliklerinin, fiyatının, markalaşma süreçlerinin ve pazarlama unsurlarının incelikle detaylandırılması ve bir plana oturtulması gerekiyor. Plan Proje Danışmanlık tüm bu süreçleri alanında uzman kişilerden oluşan kadrosuyla kurgulayarak satış sırasında arzulandığınız rakamlara sizinle birlikte ulaşıyor. 


Fizibilite ve Pazarlama Hedeflerinde Gerçekçi Olun!


Projenin satıştaki başarısı proje geliştirme ile doğru orantılı. Hedef kitlenin ve bölge fiyatlandırmasının uzmanlıkla belirlenmesi gerekiyor. Yaptığınız işin kalitesini anlatmanın en iyi yolu, profesyonel bir bakış açısıyla hareket etmekten geçiyor.  Profesyonelliğin tanımı ise Plan Proje Danışmanlık tarafından yazılıyor.  


Markalaşma Olmadan Olmaz


Bir firmanın kaliteli olduğunu insanlar nasıl bilebilir?

Her gün binlerce mesaja maruz kalan bir kitleye kalitenizi ve başarınızı nasıl  duyurabilirsiniz? 


“Satışta hüsranla karşılaşmamak için bir marka değeri nasıl yaratılır? 


Plan Proje Danışmanlık, çözüm ortaklarıyla beraber medya planlamasından, markalaşmaya, ajans hizmetinden IT hizmetine kadar uzanan geniş bir yelpazedeki tüm yükü sizin yerinize omuzlar. 


Müşterinizi İyi Analiz Edin


Satıştaki en önemli kavramlardan biri de müşteri analizi. Proje geliştiricisi çok iyi, pazarlama çok iyi, markalaşma süreci çok iyi, hedef kitle doğru ama satış ofisi satışı yavaş yürütüyor. NEDEN? Çünkü satış ofisinde müşterinin analizi yapabilecek ve gelen müşterinin beklentilerini anlayıp buna göre cevaplandırma yapabilecek bir ekip yok. Plan Proje, hedefinize en kısa sürede ulaşmanızı sağlayacak ekiplere sahip profesyonel bir çözüm ortağıdır. 


Geri Dön