29 / 08 / 2024

termo teknik satışları

termo teknik satışları

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Evora Denizli'de dükkan satışları yarın yapılacak!

Teknik Yapı projesi Evora Denizli'de 44 ticari birimin satışları yarın yapılacak. Dükkan fiyatları nakit alımlarda 495 bin 762 TL'den başlangıç gösteriyor.

Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları!

İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye'de inşa edilen Suadiye Sahil projesinde daireler deniz ve adalar manzarasına sahip. İşte Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları...

Teknik Yapı Denizli Evleri satışları ne zaman yapılacak?

Yaklaşık 600 milyon lira değeriyle yükselecek olan proje toplam 12 adadan oluşacak. Projede home ofis, park alışveriş caddesi de bulunuyor. Peki Teknik Yapı Denizli Evleri satışları ne zaman yapılacak?

Konut satışları faizlerdeki yükseliş nedeniyle daraldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, konut satışlarında 2014'ü geçeceklerini ve Eylül'de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 daralmasının istisnai bir durum olduğunu söyledi.

Teknik Yapı Denizli Projesi satışları ne zaman yapılacak?

Yaklaşık 1.500 bağımsız birimden meydana gelecek olan proje Teknik Yapı'nın yeni projesi olarak yükselecek. Peki Teknik Yapı Denizli Projesi satışları ne zaman yapılacak?

Termo Teknik’ten EVOMAX Projematik desteği!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerinden birisi olan Termo Teknik tarafından geliştirilen ”EVOMAX Projematik” programı, taahhüt uygulayıcıları ve proje yöneticilerine çok önemli kolaylıklar sağlıyor.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında kampanya başlattı. Lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantaj seçenekleri sunuluyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul'un 3.etabında satışlar 6 ay sonra!

Fikirtepe'de ilerleyen Teknik Yapı, bölgedeki ilk projesi Concord İstanbul'un ilk etabında satışları tamamladı. Concard İstanbul'un ikinci etabınıda satışa sunan Teknik Yapı 3'üncü projeye 6 ay sonra 4'üncü projeye ise bir yıl sonra başlamayı planlıyor.

Termo Teknik EVOMAX’ın satış başarısını Bali’de kutladı!

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.

Halkalı Metropark daire satışları!

Teknik Yapı Metropark Konutları Halkalı'da hayata geçiyor. Proje toplam 1.270 tane daireden oluşuyor. Daire satışları devam eden projede home ofis daireler de bulunuyor.

Termo Teknik taahhütçü bayileri Kıbrıs’ta bir araya geldi!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, “Satış ve Hizmet Kampanyası” kapsamında başarı gösteren Ankara ve çevresindeki bayilerini Kıbrıs’a götürdü.

termo teknik satışları Haberi

termo teknik satışları

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un ( ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, İngiltere’de üretilen ve tercih edilen, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan 27 yetkili satıcı temsilcisini, 12-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Bali’ye götürdü. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı ve Bali’nin doğal,  tarihi yerleri ziyaret edildi. 


Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, EVOMAX’ın Türkiye’deki  kullanıcılar ile 2013 yılının son çeyreğinde buluşmaya başlandığını,  projelere sunduğu katkıdan dolayı  kısa sürede benimsenen ürünün satışı konusunda Termo Teknik bayilerinin başarılı bir grafik yakaladığını belirterek  şunları söyledi:


“İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak; grubumuzun Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında...