04 / 05 / 2024

Termo Teknik taahhütçü bayileri Kıbrıs’ta bir araya geldi!

Termo Teknik taahhütçü bayileri Kıbrıs’ta bir araya geldi!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, “Satış ve Hizmet Kampanyası” kapsamında başarı gösteren Ankara ve çevresindeki bayilerini Kıbrıs’a götürdü.



Satış ve Hizmet Kampanyası kapsamında başarı kazanan Termo Teknik taahhütçü bayileri Kıbrıs’ta ağırlandı.

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, “Satış ve Hizmet Kampanyası” kapsamında başarı gösteren  Ankara  ve çevresindeki bayilerini Kıbrıs’a götürdü. Akdeniz’in üçüncü büyük adası Kıbrıs’ta ağırlanan firma temsilcileri ile birlikte Beşparmak Dağları, Magosa, Çıkartma Plajı, Manastırlar gibi doğal ve tarihi yerler de ziyaret edildi.


Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, gezi esnasında  yaptığı konuşmada takım çalışması ve motivasyona büyük önem verdiklerini, bayiler ile bir araya gelme fırsatı buldukları böyle organizasyonlarda çok mutlu olduklarını belirtti. Bu tip motivasyon organizasyonları ile Termo Teknik bayilerinin sezona da hazırlandığını ve birlikte iş dışında vakit geçirme fırsatına da sahip olabildiklerini kaydeden Porsemay, uzun süreli iş birliklerini hayata geçirmenin ve sürdürmenin; bayilerine hem iş hem de bireysel hayatlarında her zaman destek olmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.



Geri Dön