21 / 05 / 2024

termo teknik satış ekibi

termo teknik satış ekibi

Termo Teknik, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan yetkili bayilerini Bali’de ağırladı. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı.

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo’dan kahve tiryakilerine özel oldukça kullanışlı bir kahve makinesi haberi geldi. Sinbo, Scm-2963 filtre kahve makinesini cazip fiyatla satıla çıkardı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Sadece 97 Euro'ya satılan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri belli oldu! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

97 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! İşte detaylar...

TMSF, Kafkas Teknik Yapı'nın Ardahan'daki otelini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Teknik Yapı 3 yeni projesini satışa çıkaracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun İzmir projesi 2018'de satışa çıkacak!

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Özel Beren Mesleki ve Teknik Lisesi 5.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

termo teknik satış ekibi Haberi

termo teknik satış ekibi

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un ( ISG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, İngiltere’de üretilen ve tercih edilen, duvar tipi yoğuşmalı kazan EVOMAX’ın satış ve hizmetinde başarılı olan 27 yetkili satıcı temsilcisini, 12-18 Ocak 2015 tarihleri arasında Bali’ye götürdü. Endonezya’nın kumsalları ve tapınakları ile ünlü adası Bali’de gerçekleştirilen gezide rafting ve fil safarisi yapıldı ve Bali’nin doğal,  tarihi yerleri ziyaret edildi. 


Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, EVOMAX’ın Türkiye’deki  kullanıcılar ile 2013 yılının son çeyreğinde buluşmaya başlandığını,  projelere sunduğu katkıdan dolayı  kısa sürede benimsenen ürünün satışı konusunda Termo Teknik bayilerinin başarılı bir grafik yakaladığını belirterek  şunları söyledi:


“İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak; grubumuzun Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında...