01 / 05 / 2024

balık pazarı kentsel tasarım projesi

balık pazarı kentsel tasarım projesi

Balık Pazarı'nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından Balık Pazarı'na uygulanacak olan kentsel tasarım projesinin startını verdi.

İstanbul Balık Hali'nde palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 2 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbul Hali balık fiyatları: İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Kula Peynir ve Balık Pazarı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kula Belediyesi, balık ve peynir pazarındaki çalışmalarında sona geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek Kulalı vatandaşın ve esnafın hak ettikleri sağlıklı pazar yerine kavuşacaklarını belirtti.

Gemlik Balık Pazarı yenilendi!

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı yapım ihalesi 21 Mart’ta yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların bulunduğu yeni meydan için 21 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleştiriyor.

Pendik'te balıkçılar için modern çarşı inşa edilecek!

Pendik sahil Meydanı çalışmaları kapsamında balıkçı dükkanları için deniz kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa edilecek. İDO İskelesinin yakınında yer alacak balık çarşısının önünde otopark da bulunacak.

Hatay Payas'ta Balıkçı Barınağı Projesi hayata geçirilecek!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas İlçesinde inşaatına başlanacak Balıkçı Barınağı Projesi’nin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

Ankara Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Daha önce Çinçin'de sahneye çıkan provokatörler, bu kez mesken edindikleri Sincan Saraycık'taki kentsel dönüşüm projesini sosyal medyadan ortaya attıkları yalanlarla engellemeye çalışıyor.

balık pazarı kentsel tasarım projesi Haberi

balık pazarı kentsel tasarım projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı'na uygulanacak kentsel tasarım projesinin startını verdi. 


Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı'nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesinde uygulamaya geçildi. Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyon çatının söküm işlemlerine başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de beraberindeki Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Balık Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kaba çelik imalatlarıyla soğuk bir görüntüye sahip olan Balık Pazarı'nın yenilenmesinin, bölge halkının en önemli isteklerinden biri olduğunu söyledi. Gemlik'in en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı'nın konforlu bir yapıya kavuşması için çalışmalara başladıklarını dile getiren Başkan Altepe, "Mevcut çelik yapının söküm işlemleri yapılıyor....