04 / 05 / 2024

balıkesir Ayvalık Kültür Merkezi inşaat

balıkesir Ayvalık Kültür Merkezi inşaat

Ayvalık Kültür Merkezinin yapımında tamamen yeni teknoloji kullanılacağı açıklanırken, kazılan temelde Jet Grout teknolojisi uygulanarak her türlü depreme dayanıklı halde olacağı bildirildi.

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Milli Emlak Ayvalık'ta imarlı arsa satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de 18.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 18 milyon 837 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık Kadı Camii restore ediliyor!

Balıkesir Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın adımıyla ilçede kamu kurumlarına ait tarihi ve kültürel mekanların restorasyonları başladı.

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 40 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsayı 8 milyon 237 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir Edremit Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit'te yapımı devam eden Edremit Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yazıcı, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

balıkesir Ayvalık Kültür Merkezi inşaat Haberi

balıkesir Ayvalık Kültür Merkezi inşaat

Ayvalık’ta Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan kültür merkezinin inşaatına ilgili firma tarafından başlanıldı.


Ayvalık Kültür Merkezinin yapımında tamamen yeni teknoloji kullanılacağı açıklanırken, kazılan temelde Jet Grout teknolojisi uygulanarak her türlü depreme dayanıklı halde olacağı bildirildi.


Bu gün Ayvalık Kültür Merkezi inşaatına giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Jet Grout teknolojisi ile yapılmaya başlanan çalışmalarda temele açılacak silindir şeklindeki çukurlara sıkıştırılmış beton sütunlar oluşturularak bunun üzerine temel betonunun atılacağını ve depreme dayanıklı olacağını söyledi.


Ayvalık Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan kültür merkezinde çok amaçlı toplantı salonları ve sergi salonlarının yanı sıra kulis odaları ve bir çok amaca kullanılacak bölümler bulunacak.


Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Küçükköy yol ayrımında bulunan trafonun yan tarafındaki araziye bir kültür merkezi yaptırdıklarını ve çalışmalarının hızlı bir...