29 / 04 / 2024

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?



Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, tüm vatandaşların sabırsızlıkla beklediği TOKİ’nin cumhuriyet tarihinde yapılan en büyük proje detaylarını ilçe ilçe açıkladı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntılarını merak edenler için TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konutları listesi yayınlandı.

 TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesine dair tüm merak edilenler açıklandı. 2022 TOKİ sosyal konut projesi Balıkesir hangi ilçelerinde yapılacak, fiyatları ne kadar olacak sorularının yanıtlarını sizler için bir listeledik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Balıkesir Ayvalık 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Peki, TOKİ 2022 Balıkesir Ayvalık’ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Balıkesir’in hangi ilçelerinde konut yapılacak? Balıkesir TOKİ Ayvalık konut fiyatları ne kadar? İşte açıklanan Balıkesir TOKİ sosyal konut projesinin aranan bütün detaylarını listeledik....


Geri Dön