02 / 05 / 2024

Balıkesir Bendis Villaları satılık

Balıkesir Bendis Villaları satılık

İkan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Balıkesir Bendis Villaları 'nda fiyatlar 550 bin TL 'den başlıyor.

Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor!

İkan İnşaat ve Aras İnşaat ortaklığıyla yükselen projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Balıkesir Bendis Villaları 'nda fiyatlar 550 bin TL 'den başlıyor.

Ayvalık Bendis Villaları'nda teslimler Aralık 2016'da!

Kikan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından Balıkesir Gömeç'te, Artur-Güvercin Koyu'nda 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bendis Villaları, denize sıfır noktada dubleks ve tripleks şeklindeki konutlardan meydana geliyor.

Ayvalık Artur'da Bendis Villaları!

Balıkesir Gömeç'te, Artur Güvercin Koyu'nda 21 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bendis Villları, denize sıfır noktada dubleks ve tripleks şeklindeki konutlardan meydana geliyor.

Balıkesir Bendis Villaları'nda 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesinde deniz turizmiyle ünlü Artur/Güvercin Koyu’nda, İkan İnşaat ve Aras İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Bendis Villaları'nda satışlar devam ediyor.

Balıkesir Bendis Villaları 525 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme, satışını üstlendiği yeni projesi “Bendis Villaları-Gömeç”te lansman satışlarına başladı. Lansman satışlarına başlanan Bendis Villaları’nda fiyatlar 525.000 TL den başlıyor.

Balıkesir Arriba Villaları'nda 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kolaylı İnşaat tarafından hayata geçirilen Balıkesir Arriba Villaları projesinde yer alan konutların fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Arriba Villaları'nda teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor.

Balıkesir'de satılık gayrimenkul 1 milyon 656 bin lira!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Mal Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 656 bin TL olarak belirlendi...

Balıkesir Cevher Zenginleştirme Tesisi toplantısı 20 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir'de yapılacak olan Cevher Zenginleştirme Tesisi için halkın görüşlerini almak amacı ile 11 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

Balıkesir turizm, sanayi ve tarımda marka şehir olacak!

Turizm, sanayi ve tarım gibi alanlarda yatırımcıların dikkatini çeken Balıkesir iş dünyasının temsilciler için kaynak oluyor...

Balıkesir'de 10 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 541 bin lira!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bulunan 10 adet gayrimenkul 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

EnerjiSA ile E.ON'dan Balıkesir'de 340 milyon TL'ye santral!

Sabancı Holding ile Alman E.ON işbirliği ile Balıkesir'de 340 milyon TL'ye mal olan rüzgar enerji santrali yatırımının açılışı gerçekleştirildi...

Balıkesir'de satılık arsa: 2 milyon 669 bin liraya!

Balıkesir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden: Balıkesir'de bulunan arsa 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

Balıkesir Bendis Villaları satılık Haberi

Balıkesir Bendis Villaları satılık

Toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılan projedeki villalar 250 metrekare alandan oluşuyor. Proje Balıkesir İl'i Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesindeki Artur/Güvercin Koyu'nda yükseliyor.


Deniz manzaralı evlerden meydana gelen projede dubleks ve tripleks villalar yer alıyor. Projede her villaya özel 40 metrekarelik özel hobi bahçesi bulunuyor.


Sosyal etkinleri içerisinde çocuklar için oyun parkı, yüzme havuzu, site içi yürüyüş parkuru, cafe ve restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness aletleri yer alıyor.


Ulaşım bilgisine göre proje Ayvalık'a 14 kilometre, Burhaniye'ye 19 kilometre , Edremit ve Akçay'a 28 kilometre, Altınoluk'a 45 kilometre, İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor.


Balıkesir Bendis Villaları'nda fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. 


Adres: Karaağaç Mah. Artur Güvercin...