02 / 05 / 2024

Balıkesir Cannes gibi turizmin merkezi olmayı hedefliyor

Balıkesir Cannes gibi turizmin merkezi olmayı hedefliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor" projesinin 4. durağı olan Gömeç ilçesinde yatırımları değerlendirdi.

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Manyas bölge halkı imece usulüyle çok amaçlı salon yapıyor! 

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı 345 nüfuslu kırsal Hamamlı Mahallesi sakinleri, düğün ve mevlit gibi organizasyonlarda kullanmak amacıyla 500 metrekarelik alanda salon inşa ediyor...

TOKİ 50 bin konut Balıkesir 2019!

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Balıkesir gibi şehirlerde yeni projeler inşa edilecek. Balıkesir'de bu kapsamda 1,160 adet konut satışa sunuluyor. İşte TOKİ 50 bin konut Balıkesir 2019 şartları...

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir'de yeni imar planları gündemde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu şehirde, imar mağduriyetlerinin giderilmesi, yeşil alan gibi sosyal hayatı etkileyen yaşam alanlarının çoğaltılması için yeni imar planlarını gündemine aldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Balıkesir'de konut satışı yüzde 2 arttı!

İnşaat sahibi Galip Ertekin, Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de konut satışlarında yüzde 2 artış yaşandığını açıkladı. Ertekin, bu konuda kaynak olarak Periskop Analiz'in 2016 Nisan ayı raporunu gösterdi.

Kardeşler İnşaat Balıkesir Edremit'te çığ gibi büyüyor!

Balıkesir Edremit'in inşaat sektörüne Körfez'in güzide bölgelerinde devam eden Kardeşler İnşaat çığ gibi büyüyor. Kardeşler İnşaat kaliteli inşaatlar serisine son hızıyla devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'e çıkarma yaptı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçe belediye başkanıyla birlikte Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak kabul edilen "Uluslararası Gayrimenkul Fuarı"na (MIPIM) çıkarma yaptı.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Balıkesir'de yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası ve Çevre Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği gibi kurumların destek sağladığı“ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” Balkonuk Center’da yapıldı

Balıkesir Cannes gibi turizmin merkezi olmayı hedefliyor Haberi

Balıkesir Cannes gibi turizmin merkezi olmayı hedefliyor

Körfez Bölgesi'nin Fransa'nın turizm merkezleri Saint Tropez ve Cannes gibi olmasını istediğini söyleyen Başkan Uğur, verdikleri vaatleri de bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Balıkesir'in her köşesinde, her ilçesinde hatta her mahallesinde şu an süren veya biten birçok projelerini olduğunu belirten Uğur, "Çay Deresi projesi bunlardan biri. Bu projemiz, devasa bir alanda, adım adım yapılacak bir proje. Çay Deresi Rekreasyon Alanı kapladığı yer itibariyle Balıkesir'in en büyük projesi olacaktır" dedi. Balıkesir'e yakışır, modern sebze ve meyve hali inşaatlarının devam ettiğini vurgulayan Uğur, "Yine Körfez ilçelerimizde de modern haller inşa edeceğiz. Projeleri bitti. İnşaallah, yakında inşaatlarına başlanacak. Susurluklu hemşerilerimizin 15 yıllık rüyası olan ve birçok mahallenin istifade etmesini sağlayacak Buzağılık köprüsünde son rötuşlar yapılıyor.Cunda Köprüsü'nün ihalesi de 12 Nisan tarihinde yapılacağız....