07 / 05 / 2024

Balıkesir Çocuk Köyünün temeli atıldı

Balıkesir Çocuk Köyünün temeli atıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için hayata geçirilecek olan ve yetişkinlerin de istifade edebileceği Çocuk Köyü'nün temeli törenle atıldı.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Balıkesir Çocuk Köyünün temeli atıldı Haberi

Balıkesir Çocuk Köyünün temeli atıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar için hayata geçirilecek olan ve yetişkinlerin de istifade edebileceği Çocuk Köyü'nün temeli törenle atıldı. 


Törende günün anlam ve önemini de belirten bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 5 bin 880 metrekare alan üzerinde 4 bin 500 metrekare kapalı alana sahip bir trambohn park yapılacağını, yüksekliği 17 metre olacak komplekste 2 yaş ve üzeri çocukmlar ile yetişkinlerin de vakit geçirebileceklerini söyledi. Uğur, "Yazın serin, kışın sıcak olacak. Devamlı içinin havasını temizleyecek sistem mevcut. Ayrıca tubby jump oyun alam da olacak içinde. Rekreasyon alam ihalesi olacak. DSİ Çay Deresi ihalesini yaptı, yer teslimini de 2-3 gün içinde bize yapıyor. Bu bölgede yapmış olduğumuz yatılım 80 milyon TL. Burası Balıkesir'in bir cazibe merkezi olacak, yaşam...