15 / 05 / 2024

balıkesir dinkçiler kapalı pazaryeri temeli

balıkesir dinkçiler kapalı pazaryeri temeli

Balıkesir Belediyesi tarafından Dinkçiler Mahallesi'nde yapılacak kapalı pazaryerinin temeli törenle atıldı. Toplam 4 bin 660 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin üzeri fiber çatıylae kaplanacak. Bir zabıta noktası ve tuvalet de bulunacak...

TOKİ Balıkesir 762 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 762 yeni konut!

Balıkesir ili, Altıeylül ilçesi, Dinkçiler Mahallesi 762 adet konut 26 adet ticaret ve 1 adet cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Altıeylül Dinkçiler 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin yeni konut Balıkesir Altıeylül Dinkçiler 2020 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Altıeylül Dinkçiler 2020 fiyatları, TOKİ Altıeylül Dinkçiler 2020 başvuru şartları...

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Balıkesir Belediyesi 42.4 milyon TL'ye tesis yaptırıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıneylül İlçesi'nde yer alan arsa üzerine tesis yapım işini kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhalenin toplam bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir İli Ayvalık İlçesi'nde yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Kapalı teklif usulüyle ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 3 milyon 527 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Dinkçiler Mahallesi'nde kapalı pazaryeri temeli atıldı!

Balıkesir Belediyesi tarafından Dinkçiler Mahallesi'nde yapılacak kapalı pazaryerinin temeli törenle atıldı. Toplam 4 bin 660 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin üzeri fiber çatıylae kaplanacak. Bir zabıta noktası ve tuvalet de bulunacak...

balıkesir dinkçiler kapalı pazaryeri temeli Haberi

balıkesir dinkçiler kapalı pazaryeri temeli


Balıkesir Belediyesi tarafından Dinkçiler Mahallesi'nde yapılacak kapalı pazaryerinin temeli törenle atıldı. Toplam 4 bin 660 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinin üzeri fiber çatıylae kaplanacak. Bir zabıta noktası ve tuvalet de bulunacak.


Dinkçiler ile Hacı İlbey mahallelerinin kesiştiği yerde bulunan pazaryerindeki törene Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve diğer vatandaşlar katıldı. İlk olarak Balıkesir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi bir gösteri sergiledi. Daha sonra Hacı İlbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz kısa bir konuşma yaptı. Başkan Ok ise konuşmasında, kapalı pazaryerinin mart ayı başında tamamlanacağını söyledi. Bölgede kapalı bir pazaryerine ihtiyaç olduğunu belirten Ok, "Pazaryerinden sadece Dinkçiler ve Hacı İlbey mahalleleri değil, çevre mahalleler de yararlanabilecek. Balıkesir Belediyesi olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Bizden...