19 / 05 / 2024

balıkesir dursunbey elektrik kesintisi

balıkesir dursunbey elektrik kesintisi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaptığı açıklamada, geçen hafta içinde etkili olan kar yağışından sonra ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde başlatılan karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Balıkesir'de 30 mahalleye 5 gündür elektrik verilemiyor!

Balıkesir 'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından elektrikleri kesilen 30 mahalledeki sorun halen çözülemezken, kapanan köy yollarından 5'i açılmayı bekliyor.

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Balıkesir Dursunbey orta gelir son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 60 adet konut bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Dursunbey alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ, Balıkesir'de 160 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Balıkesir Dursunbey'de yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 nitelikli 160 konutu satışa çıkardı.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Balıkesir Havran için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Havran ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Balıkesir TOKİ 160 konut ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Dursunbey 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir Dursunbey Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir 160 konut ihalesi 31 Temmuz'da!

Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

balıkesir dursunbey elektrik kesintisi Haberi

balıkesir dursunbey elektrik kesintisi


Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından elektrikleri kesilen 30 mahalledeki sorun halen çözülemezken, kapanan köy yollarından 5'i açılmayı bekliyor


Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaptığı açıklamada, geçen hafta içinde etkili olan kar yağışından sonra ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde başlatılan karla mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi.


Bugün itibarıyla halen kırsal mahallelerden olan Naipler, Akyayla, Yukarı Yağcılar, Hasanlar ve Osmaniye'nin yollarının açılmadığını dile getiren Bahçavan, mücadele çalışmalarında her zaman önceliği insan sağlığına verdiklerini, her ihbarı dikkate aldıklarını anlattı.


Belediyedeki tüm personelin idari izinlerini iptal ettiklerini vurgulayan Bahçavan, işçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


İlçe genelinde 600 kilometre yol ağına sahip olduklarını dile getiren Bahçavan, "5 günde yaklaşık 500 kilometrelik yolu açtık. Geriye 5 köy yolu kaldı. 30 mahalleye 5 gündür elektrik...