03 / 05 / 2024

Balıkesir hastane yatırımları 2014

Balıkesir hastane yatırımları 2014

Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, kente bu yıl 430 milyon liralık yatırım yapılacağını, Balıkesir'de bu yıl 4 yeni ilçe hastanesinin daha açılacağını söyledi

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kale Grubu'ndan Balıkesir OSB'ye fabrika!

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

Balıkesir Havran yatırıma doyacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Körfez Bölgesi'ne yönelik yatırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte Havran'a yapılacak o yatırımlar...

Balıkesir hastane yatırımları 2014 Haberi

Balıkesir hastane yatırımları 2014


Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, bu yıl Balıkesir'e 4 yeni ilçe hastanesinin daha kazandırılacağını belirterek, yapılacak çalışmaları anlattı


Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, kente bu yıl 430 milyon liralık yatırım yapılacağını açıkladı. Yeni yatırımlardan olan bin 154 yataklı şehir hastanesinin 250 milyon liraya mal olacağını dile getiren Yılmaz, geçen yıl 2 yeni ilçe hastanesinin hizmete sunulduğu Balıkesir'de bu yıl 4 yeni ilçe hastanesinin daha açılacağını söyledi.


İhale aşamasında

Bin 154 yatak kapasiteli olması planlanan dev şehir hastanesinin temellerinin ise Şubat ayında atılacağını açıklayan KHB Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, hastanenin 3 yıl içinde tamamlanarak hizmete sunulmasının hedeflendiğini söyledi. Yılmaz, 2013 yılında Erdek Devlet Hastanesi ile Balıkesir Diş Hastanesi'nin hizmete girdiğini hatırlatırken, "Bu yıl nasip...