17 / 05 / 2024

Balıkesir Havran altyapı sorunu

Balıkesir Havran altyapı sorunu

Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir'de belediyeden 11 adet dükkan kiraya verilecek!

Havran Belediye Başkanlığı tarafından, Balıkesir ili, Havran ilçesi, Camiikebir Mahallesi 11 adet dükkan kiraya verilecek.

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Balıkesir Havran altyapı sorunu Haberi

Balıkesir Havran altyapı sorunu

Balıkesir’in Havran İlçesinde Belediye Başkanı Emin Ersoy yerel seçimlerde verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Havran için büyük sorun olan arıtma tesisi ve alt yapı konusunda çalışmalar BASKİ ile ortaklaşa devam ederken evlere eybek suyunun getirilmesi konusunda ise sona yaklaşıyor.


Başkan Ersoy “Hanlar Mevkiinde su kaynaklarını Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur ile geçtiğimiz yıl bizzat yerinde incelemelerde bulunduk.”dedi. Su kaynaklarının bolluğunun bölge için bir şans ve kısmet olduğunu belirten Başkan Ersoy, uygulanacak doğru plan ve program ile Havran’ın su sıkıntısının kökten çözüme kavuşacağını belirtti. Ersoy “Havran’da yıllardır arıtmanın olmayışı büyük sorunları beraberinde getiriyordu. BASKİ ile birlikte alt yapı ve arıtma hem de Eybek içme suyu projesini yakın zamanda tamamlayıp hizmete açılacak” dedi. Ersoy “Her konuda bizlere destek olan Balıkesir Büyükşehir...